به گزارش خبرنگار مهر، موسی جوینده ظهر شنبه در جلسه ستاد اربعین شهرستان بشرویه بیان کرد: ستاد بازسازی عتبات عالیات از سال ۸۳ فعالیت خود را آغاز کرده است.
وی افزود: خراسان جنوبی تاکنون ۲۰ میلیارد تومان از نذورات این ستاد جمع آوری و ۱۳ پروژه را در عراق به اتمام رسانده است.
جوینده افزود: خرسندیم که رتبه اول کمک به ستاد عتبات عالیات در کشور را در حالی به دست آوردیم که از نظر جمعیتی و محرومیت رتبه دوم کشور را دارا هستیم.
مسئول ستاد عتبات عالیات استان گفت: شهرستان بشرویه در جمع آوری نذورات ستاد عتبات عالیات نیز در طی چند سال اخیر رتبه نخست و یا حداقل رتبه دوم را کسب کرده است.
جوینده اظهار داشت: جمع آوری این کمکها و ارسال آنها و نیز کمک در ساخت پروژهها در عراق موجب خرید از کارگاهها و کارخانه های استان و رونق گرفتن چرخه اقتصادی کشور نیز میشود.
۱۳ هزار بانوی خراسان جنوبی برای عتبات قالی میبافند
وی همچنین از فعالیت ۱۳ هزار بانوی خراسان جنوبی در ۱۶۰ کارگاه این استان در خصوص بافت قالی برای عتبات عالیت خبر داد.
مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی اظهار داشت: در ایام اربعین حسینی وظیفه اطعام و اسکان ۲۰ هزار زائر را عهده دار شدهایم که از این تعداد ۳ هزار نفر برعهده دو شهرستان بشرویه و طبس است.
جوینده بیان کرد: تنها جایی که میتواند کمک های مردمی را برای اربعین جذب کند ستاد عتبات عالیات است و هیچ هیئت، سازمان و نهادی نباید این کار را انجام دهد.
وی اظهار داشت: سرانه اسکان و غذا برای هر نفر در طول ده روز در ایام اربعین حسینی ۲۰۰ هزار تومان است.
حجت الاسلام شمس الدین امام جمعه بشرویه نیز در این جلسه هدف قیام امام حسین (ع) را احیای امربه معروف و نهی از منکر دانست و افزود: امروز وظیفه همگان است تا در راستای تحقق این امر به جد تلاش کنند.
وی اظهار داشت: برای امتداد انقلاب عاشورایی نیاز به بصیرت است و ماه محرم زمان مناسبی برای ترویج فرهنگ حسینی و عاشورایی در بین مردم و به ویژه جوانان است.
نظر شما