۱۱ مهر ۱۳۹۵، ۱۶:۰۴

فرماندار قوچان:

جشنواره «پیران چنگی» در قوچان احیا شد

جشنواره «پیران چنگی» در قوچان احیا شد

قوچان ـ فرماندار قوچان گفت: در چارچوب فرهنگ ایرانی و بومی توانستیم جشنواره «پیران چنگی»را پس از وقفه طولانی برگزار و مقدمات آن را برای اجرای سال‌های آینده نیز فراهم کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا قامتی ظهر یکشنبه در نشست شورای اداری که در فرمانداری قوچان برگزار شد، حرکت یک سیستم را در جامعه مورد ارزیابی قرار داد و اظهار کرد: حرکت مدیریتی شهرستان بر اساس بستر تعامل وهمدلی است که با وجود داشتن اختلافات، همه در یک مجموعه با یکدیگر همکاری می‌کنند.

وی با بیان اینکه در جهت حفظ داشته‌های خود باید روحیه نشاط را در جامعه ارتقا دهیم، افزود: در زمان تحریم‌ها با شاخص اقتصادی ۸/۶- و تورم بالای ۴۰ درصد توانستیم در کنار تعادل با مدیریت صحیح مشکلات را برطرف کنیم.

فرماندار قوچان به پایین بودن ۱۶ شاخص در سال ۱۳۹۲ در این شهرستان اشاره و تصریح کرد: توانستیم در ۱۶ شاخص پیش‌رو با پیگیری منطقی و جلسات کارشناسی استانی و کشوری هشت شاخص را از میانگین استانی بالاتر ببریم.

وی با اشاره به وجود ۲۴ تشکل مردم نهاد در شهرستان قوچان گفت: وجود این تشکل‌ها در کنار توسعه آن موجب شد فضای گفتمان در جامعه ایجاد شود تا نقدها را بشنویم و مطالبات خود را مطرح کنیم.

قامتی همدلی همه آحاد مردم و مسئولین را در  مشارکت سیاسی موثر دانست و اضافه کرد: همین عامل سبب شد که مشارکت ۷۶ درصدی مردم در انتخابات سال گذشته که نشان از تلاش همه دستگاه‌های اجرایی و حضور همه سلایق مختلف داشت را در سطح شهرستان داشته باشیم.

وی به برگزاری دوباره جشنواره «پیران چنگی» پس از وقفه طولانی در شهرستان قوچان اشاره کرد و گفت: در چارچوب فرهنگ ایرانی و بومی خود توانستیم این جشنواره را پس از وقفه طولانی برگزار و مقدمات آن را برای اجرای سال‌های آینده نیز فراهم کنیم.

فرماندار قوچان با بیان اینکه یکی از مشکلات در دنیای معضل آب است، اظهار کرد: با توجه به اینکه یکی از مشکلات اجتماعی در روستاها بحث آب و مدیریت آن است، نحوه مدیریت آب را به خود مردم سپردیم که در همین راستا توانستیم سه میلیون لیتر آب را ذخیره مازاد کنیم.

وی با  اشاره به اینکه با ۵۰۰ درصد افزایش کشت های گلخانه ای در سه سال اخیر  مواجه بودیم، بیان کرد: حرکت به سمت کشت‌های گلخانه‌ای موجب کاهش انرژی شد و افزایش ضریب بهره وری ۱۰ درصدی را برای کشاورزی قوچان به همراه داشت.

قامتی به شرایط اقتصادی بودجه شهرستان در سال ۱۳۹۲ با اعتبار ۲۶ میلیارد تومان و ۲۶ درصد تخصیص اشاره و عنوان کرد: علی رغم همه محدودیت‌ها و کاهش قیمت نفت، توانستیم با مدیریت و اقتصاد مقاومتی اعتبار ۴۵ میلیاردتومان بالغ بر ۶۸ درصد را تخصیص بگیریم.

وی از گازرسانی به ۷۴ روستا در سه سال اخیر خبر داد و گفت: امروز ۴۶ واحد صنعتی با ۵۰ درصد راندومان در شهرستان فعالیت می‌کند که در گذشته از ۷۴ واحد صنعتی تنها ۳۲ واحد با ۳۰ درصد راندومان فعالیت می‌کرد.

کد خبر 3785211

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha