به گزارش خبرنگار مهر، آیتالله غلامعلی نعیمآبادی شامگاه چهارشنبه در مراسم عزاداری شب یازدهم محرم به میزبانی حسینیه اعظم روستای نعیمآباد دامغان بابیان اینکه امام حسین(ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است، ابراز داشت: زمانی محرم و صفر برای ما ذخیره و نجات خواهد بود که امام حسین(ع) در متن زندگی ما حضورداشته باشد نه در حاشیه، پس باید با امام حسین(ع) زندگی کرد.
نماینده ولیفقیه در استان هرمزگان بابیان اینکه نباید نسبت به منکرها در جامعه بیتفاوت بود، گفت: پیام قیام عاشورا امربهمعروف و نهی از منکر بود، امام حسین(ع) از مدینه بهسوی قتلگاه آمد تا حاوی این پیام برای جهانیان باشد که نسبت به جامعه بیتفاوت نباشیم بلکه با عملکرد درست دیگران را بهسوی جامعهای سالم رهنمون کنیم.
آیتالله نعیمآبادی بابیان اینکه فلسفه عاشورا و داستان کربلا باید کالبدشناسی شود که سالار شهیدان چه برخوردی در جامعه داشت؟ با خانواده خود چگونه رفتار میکرد و باید دید امام حسین(ع) در کجای زندگی ما قرار دارد، بیان داشت: امروز جملاتی مانند «به من چه» حرف بیربط است چراکه با دیدن فرد نابینا و چاه، اگر خاموش بنشینیم گناه است.
وی با طرح این سؤال که ما «وقتی با دیدن گرفتاری یک انسان احساس مسئولیت میکنیم، چگونه برای گرفتاری یک مملکت نباید احساس مسئولیت کنیم؟»، افزود: این امر ریشه در انسانیت ما ایرانیان و مسلمانان دارد، ما در فرهنگ اسلامیمان، «سعدی» را داشتیم که قرنها پیش با شعر بنیآدم اعضای یکدیگر این موضوع مهم را به ما یادآور شده که در قبال جامعه بیتفاوت نباشیم درحالیکه در فرهنگ غرب حق باکسی است که ثروت و قدرت بیشتر دارد.
امامجمعه بندرعباس با یادآوری مناظره اخیر انتخاباتی «ترامپ و کلینتون» گفت: فساد یکی از مصادیق کشورهای غربی است و این دو پیاپی یکدیگر را به فساد متهم میکنند و این نکته نیز حائز اهمیت است که ناامنی در آمریکا بیداد میکند و شهروند آمریکایی برای حفظ جان خود نیاز به اسلحه دارد.
آیتالله نعیمآبادی با تأکید بر اینکه فلسفه غرب، سوریه و بحرین و جهان را ویران کرده است، تصریح کرد: کسی که هیچچیز جر دزدی آنهم با سلاح سرش نمیشود نمیتواند بر دنیا حکومت کند و اگر امروز در راستای امربهمعروف و نهی از منکر قدمی برنداریم نوکرهای بیچونوچرای آمریکا خواهیم بود و همه ما در برابر جامعه مسئول هستیم.
وی مشارکت و همدلی را مهمترین را برای رفع مشکلات و ایرادات جامعه دانشت و افزود: در کشور غنی زندگی میکنیم که با داشتن ۱۱ نوع آبوهوا، نیروی انسانی جوان، ذخایر معدنی و ... باید بر توانمندی خود تکیه کنیم و این شعار اقتصاد مقاومتی را از یاد نبریم و با ترویج امربهمعروف و نهی از منکر دررسیدن به دستاوردهای عظیم ساعی باشیم.
نظر شما