به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از منابع طبیعی مرکزی، یوسف یوسفی در جلسه بررسی مشکلات روستاییان خمین با اداره منابع طبیعی اظهار داشت: افزایش کشت گیاهان دارویی، یونجه و درخت کاری، الگوی کشت مناسب در خمین است که علاوه بر صرفه اقتصادی، به حفظ آب و خاک نیز کمک به سزایی می کند.
وی در ادامه افزود: در مناطقی که از بارندگی مناسب برخوردار نیست، برای حفظ آب و خاک و افزایش تولید و درآمد، کشت گیاهان دارویی و یا یونجه توصیه می شود.
یوسفی ادامه داد: کشت این گونه گیاهان نسبت به گندم از توجیه اقتصادی بالاتری برخوردار است و با معضلات خشکسالی خمین، این الگوی کشت آب بر باید تغییر کند.
مدیرکل منابع طبیعی استان مرکزی با اشاره به مشکلات کشاورزان و دامداران با منابع طبیعی در استان بیان کرد: در سه دهه اخیر، هشت هزار پرونده که نسبت به ملی بودن اراضی کشاورزان معترض بودند در کمیسیون ماده واحده تشکیل شد که ۵۰درصد این پرونده ها تاکنون بررسی شده است.
وی ادامه داد: پرونده های باقی مانده مربوط به کشاورزانی است که بر مالکیت ملی عرصه های طبیعی اعتراض دارند اما، جهاد کشاورزی تلاش می کند که این پرونده ها قضایی نشده و به گونه ای حل و فصل شود.
یوسفی ادامه داد: ۴۷۵ پرونده در حوزه اراضی ملی در خمین تشکیل شده که ۳۷۰ مورد آن رسیدگی شده و در سال جاری نیز در قالب ۲۲ پرونده، مساله تصرف اراضی ملی در این شهرستان به مساحت ۲۲۳ هکتار در دستور کار است.
نظر شما