به گزارش خبرنگار مهر، علی نجات آفتابی صبح شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: آموزش های مهارتآموزی، پایدارسازی و توسعه، کارآفرینی و حرفهآموزی برای چهار هزار و ۷۶۸ مددجوی تحت حمایت کمیته امداد لرستان در شش ماه نخست سال جاری برگزار شد.
وی گفت: طی شش ماه اول امسال مددجویان تحت پوشش با اعتباری بالغ بر دو میلیارد و ۶۸۵ میلیون ریال از آموزش های فنی و حرفه ای در رشته های مختلف بهره مند شدند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان با بیان اینکه یکی از راهبردهای توانمند سازی در کمیته امداد ایجاد شغل برای مددجویان از طریق برنامه های کاریابی و تعامل با کارفرمایان است، افزود: ارتباط مستقیم با کارفرما، اجرای طرح های خودکفایی اعضای خانوار مددجو، خوداظهاری مددجو، شرکت های خدماتی و طرح های کارآفرینی از انواع اقدامات و فعالیت های اشتغال در طرح های کاریابی است.
آفتابی ادامه داد: مددجویان در دوره های اقتصاد مقاومتی، صنایع دستی، دامپروری کشاورزی، مهارت آموزی، پایدار سازی و توسعه و حرفه آموزی و... مهارت های لازم را فرا گرفتند.
وی تصریح کرد: اجرای طرح های خود اشتغالی و ایجاد فرصت های شغلی مناسب برای خانواده های نیازمند با برنامه های موثر و کارآمد، در راس اهداف و سیاست های
کمیته امداد قرار دارد لذا با توجه به شرایط مددجویان مورد حمایت کمیته امداد، زمینه های اشتغال این افراد در شرکت ها، بنگاه های خصوصی و دولتی فراهم می شود.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان گفت: کمیته امداد در اجرای توانمندسازی و خوداتکایی مددجویان، نیاز کارفرمایان به نیروی کار احصا و مددجویان با فراگرفتن آموزش های لازم در مراکز فنی و حرفه ای از طریق موسسات کاریابی و شرکت های خدماتی به صورت مستقیم به کارفرمایان معرفی و مشغول به کار می شوند.
آفتابی با اشاره به ارائه بسته های تشویقی کاریابی برای مددجویان اظهار کرد: بسته های تشویقی شامل پرداخت حق بیمه سهم کارفرما و حق الزحمه کاریابی بوده که علاوه بر آموزش های مهارتی که به متقاضیان ارائه می شود کمیته امداد به منظور ایجاد انگیزه در کارفرمایان بنگاههای تولیدی و خدماتی برای اشتغال کارجویان مورد حمایت، حق بیمه سهم کارفرمایی مددجویانی که نزد کارفرمایان مشغول به کار شوند، طی دوسال، در سال اول ۱۰۰ درصد و در سال دوم ۵۰ درصد به کارفرمایان پرداخت می کند.
نظر شما