به گزارش خبرگزاری مهر، برنامه «گفت وگوی سیاسی» با موضوع «تشیع انگلیسی، تحلیلی بر اهداف راهبردی و همسویی با نظام سلطه» و با حضور حجتالاسلام حسین تاجآبادی، دانشیار دانشگاه مالک اشتر و رئیس انجمن قرآن و تحول علوم روانه آنتن شد.
حجتالاسلام حسین تاجآبادی، دانشیار دانشگاه مالک اشتر، رئیس انجمن قرآن و تحول علوم، رئیس مرکز پژوهش علم ودین با اشاره به تشیع انگلیسی گفت: کسانی که با برنامهریزی و مدیریت انگلیس، دستگاه جاسوسی، راهکارها و حمایتهای مالی و تبلیغاتی آن برای از بین بردن مسلمانان و ایجاد شکاف میان شیعه و سنی تلاش میکنند در دایره تشیع انگلیسی قرار میگیرند.
وی افزود: کسانی که از دیرزمان مفتون و فریبخورده دستگاه انگلیس هستند در میان مسلمان نوعی رخنه ایجاد کردند و موجب ضرر و زیان آنها شدند و در حقیقت همه فِرق اصلی مسلمان از این جریان تشیع انگلیسی ضرر و ضربه دیدند.
این دانشیار دانشگاه مالک اشتر درباره شاخصها و یژگیهای تشیع انگلیسی ادامه داد: نخستین ویژگی که در آنها دیده میشود کنار گذاشتن شعور و تکیه بر شعار است. اسلام دینی است که چند قلمرو دارد، هم دارای قلمرو احساسات و شعائر است و هم قلمرو شناخت، فرهنگ و اندیشه دارد. مبلغان شیعه انگلیسی بحث عواطف و احساسات را تقویت میکنند و بحث فکر، فرهنگ، تعقل و خردورزی را کنار میگذارند.
تاجآبادی عنوان کرد: افرادی که در این حیطه قرار میگیرند قابلیت تحریک شدن دارند و صحنهگردان دست این روباه پیر و مکار است. این یکی از شاخصههای بارز آنهاست. به طوری که ما در شبهقاره و ایران میبینیم که آنها چگونه میآیند و از احساسات و عواطف مسلمانان استفاده میکنند و خواستههای خودشان را در قالب احساسات مردم شکل میدهند.
وی زاویهداری انگلیسیها با وحدت مسلمانان را به عنوان دومین شاخص تشیع انگیسی برشمرد و عنوان کرد: آنها همیشه کوشیدهاند که میان مسلمانان وحدتی نباشد. آنها هفته وحدت را هفته برائت نامگذاری کردند تا میان شیعه و سنی همیشه اختلاف باشد و وحدتی شکل نگیرد و به جای روز قدس، روز حمایت از عسکرین راه انداختند.
رئیس انجمن قرآن و تحول علوم درباره شاخص سوم شیعه لندنی افزود: مهمترین شاخص، همراهی و حمایت شیعه از صهیونیست هاست. بنابراین امروزه صهیونیسم یک نماد برای تشخیص سره از ناسره است. شیعه خالص نمیتواند ادعا کند که شیعه هستم اما دستش آشکار یا پنهان در دست اسرائیل باشد.
نظر شما