به گزارش خبرگزاری مهر، گودرز کریمی فر در سخنانی با تبریک هفته بهداشت روان اظهار داشت: بهداشت روانی، همان سلامت فکر و قدرت سازگاری فرد با محیط و اطرافیان است.
وی «کمکهای اولیه روانشناختی و سلامت روان برای همه» را شعار هفته بهداشت روان عنوان کرد و افزود: همچنان که از جسم خود دفاع میکنیم روح خود را نیز باید مقاومتر کنیم تا زندگی بهتری داشته باشیم.
مدیر کل آموزش و پرورش لرستان خاطر نشان کرد: در زندگی «چگونه بودن» خیلی مهمتر از «بودن یا نبودن» است، لذا باید مشاوران مدارس تلاش کنند تا دانش آموزان راه و رسم زندگی، بهتر زیستن و موثر بودن در اجتماع را فرا بگیرند.
کریمی فر ایجاد فرصت برای شکوفایی استعدادها، تواناییها و کنار آمدن با خود و دیگران را یکی دیگر از اهداف مهم و اساسی بهداشت روانی برشمرد و تصریح کرد: مدارس باید خانوادهها را بیش از پیش با بهداشت روانی خانواده و تامین شرایط مناسب در کانون گرم خانواده برای رشد فرزندان آشنا کنند.
وی بر این نکته تاکید کرد که در برخورد با چالشها و مشکلات روزمره، ما براساس ویژگیهای روانی خود برخورد میکنیم و هر چه از سلامت روانی بیشتری برخوردار باشیم به یقین آسیبپذیری کمتری خواهیم داشت.
مدیر کل آموزش و پرورش لرستان ادامه داد: با برخورداری از سلامت فکر و روان است که دانش آموزان می توانند به موفقیتهای بیشتری رسیده و بر مشکلات خود غلبه کنند.
کریمی فر در ادامه بهداشت روان را دانش و هنری برشمرد که به افراد کمک می کند تا با ایجاد روش هایی صحیح از لحاظ روانی و عاطفی بتوانند با محیط خود سازگار شده و راه حل های مطلوب تری را برای حل مشکلاتشان انتخاب کنند.
وی وجود مشاوران را در مدارس زمینه ساز بهداشت روان دانش آموزان عنوان کرد و گفت: مشاوران باید از تمام ظرفیت ها برای سازگاری بهتر دانش آموزان با دیگران، زندگی سالم و شکوفایی استعدادهای آنها استفاده کنند.
مدیر کل آموزش و پرورش لرستان به وجود ۴۵۰ مشاور در مدارس دوره های اول و دوم متوسطه اشاره کرد و گفت: پنج مرکز خدمات روانشناختی دانش آموزان هم در سطح استان به دانش آموزان و خانواده خدمات مشاوره ای و روان شناختی ارائه می دهد.
نظر شما