به گزارش خبرنگار مهر، علی دلپیشه روز دوشنبه در همایش روز جهانی غذا اظهار داشت: بخش زیادی از دلیل بروز این مسئله به تغییر سبک زندگی ، کم تحرکی و مصرف غذاهای دارای کالری زیاد بر می گردد.
وی افزود: افراد در گذشته با توجه به اینکه تحرک بیشتری داشته و اغلب کارها با صورت یدی انجام می گرفت، دچار اضافه وزن کمتری نیز می شدند ولی اکنون شاهد هستیم افراد کمی در جامعه هستند که در شرایط نرمال وزنی قرار داشته باشند که این وضعیت در میان زنان نگران کننده تر است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام تاکید کرد: چاقی منشا بسیاری از بیماری هاست و در این میان می تواند در بروز بیماری دیابت نقش تعیین کننده ای ایفا کند.
دلپیشه ادامه داد: روند افزایش افراد مبتلا به دیابت در کشور نگران کننده است و پیش بینی می شود تا سال ۱۴۰۰ با سونامی این بیماری روبرو باشیم که باید با آگاه سازی به مردم از خطرات این بیماری راهکارهای مقابله با آنرا اتخاذ کنیم.
وی اضافه کرد: بدون شک اگر افراد جامعه در مصرف غذاهای روزانه خود دقت بیشتری داشته و مصرف روغن و نمک را در سبد غذایی خود کاهش دهند شاهد افراد سالم تری خواهیم بود، چراکه ثابت شده رعایت الگوی تغذیه ای مناسب در سلامت شهروندان رابطه مستقیمی دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام با اشاره به برنامه های این وزارتخانه برای نظارت بیشتر بر روند تولید و عرضه مواد غذایی گفت: با توجه به حساسیت این موضوع حداکثر توجه توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو صوت می گیرد تا با کیفیت ترین محصولات در اختیار مصرف کنندگان قرار گرفته و از ورود موادی که دارای استانداردهای بهداشتی نیستند، جلوگیری شود.
نظر شما