به گزارش خبرنگارمهر، رضا قوانلو، ظهر پنجشنبه، در مراسم شورای اداری کتابخانههای استان که در سالن اجتماعات فرمانداری رامیان برگزارشد، اظهارکرد: شهرستان رامیان دارای ۱۲ باب کتابخانه عمومی است که از این تعداد هفت باب کتابخانه روستایی، سه باب کتابخانه شهری و دو باب کتابخانه مشارکتی هستند.
وی ادامه داد: دومین کتابخانه مشارکتی شهرستان رامیان دارای سه هزار و ۷۰۰ نسخه کتاب بوده و در حال حاضر ۵۰ نفر عضو دارد.
قوانلو تصریح کرد: در حال حاضر در استان گلستان ۵۷ باب کتابخانه نهادی شهری و روستایی و همچنین ۱۸ باب کتابخانه مشارکتی داریم و هدف ما گسترش و توسعه کتابخانه های استان و فرهنگ کتابخوانی است.
وی خاطر نشان کرد: آمادگی داریم با همکاری نهادها و سازمان های اداری استان، خیرین و نهادهای فرهنگی که دارای مجوز از اداره کل کتابخانه های عمومی استان هستند، کتابخانه های مشارکتی را راه اندازی و افزایش دهیم.
مدیر کل کتابخانه های عمومی استان در پایان با بیان اینکه بالاترین جهش در بحث افزایش تعداد کتابخانه های عمومی استان و غیره را در طی ادوار مختلف داشته ایم، بیان کرد: بستر سازی، افزایش تعداد کتاب و کتاب خوان، افزایش تعداد پرسنل و افتتاح ۱۹ باب کتابخانه مشارکتی جزو خدماتی است که تا به امروز ارائه کرده ایم.
جواد صادقلو، فرماندار شهرستان رامیان نیز در این جلسه گفت: اهمیت و نقش کتاب و کتابخوانی در پیشرفت جامعه باید تبیین شود.
وی ادامه داد: میزان سنجش و توسعه هر جامعه ای بر اساس سرانه مطالعه آن صورت می گیرد و توسعه باعث پیشرفت فن آوری ها، علم و صنعت می شود.
وی خاطرنشان کرد: بسیار بد است که در جامعه ما تیراژ کتابی کمتر از هزار جلد باشد و باید برای این موضوع فکری اساسی کرد.
حاج آخوند میرزا علی امام جمعه آق قلا در این مراسم گفت: امروزه نتیجه مطالعه و علم اندوزی این می شود که دانش آموزان ما در المپیاد های مختلف جهانی رتبه های عالی کسب می کنند.
وی افزود: پیامبر گرامی اسلام ما را به علم اندوزی توصیه فرموده و گفته اند که علم عزتی برای ما در این دنیا، شرافتی است در جهان آخرت و باید در این راستا به مطالعات خود بیفزاییم.
وی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید فراوانی به مقوله کتابخوانی و علم اندوزی دارند و این گونه است که می توانیم ایران اسلامی را سربلند کنیم.
حجت الاسلام حسین طاهری امام جمعه رامیان نیز در این مراسم اظهار کرد: تمامی مبانی دینی، احادیث و روایات و تاکیدات ائمه اطهار و پیامبر (ص) گرانی اسلام بر مطالعه و علم آموزی بوده است.
وی تصریح کرد: هرچه سواد و نرخ مطالعه در کشور بالاتر رود، آگاهی، شعور و تولید علم بیشتری صورت می گیرد و نخبگان بیشتری در جامعه رشد میکنند.
وی بیان کرد: اولین آیه نازل شده بر پیامبر گرامی اسلام (ص) کلمه مقدس اقراء بوده است که تاکید بر خواندن و مطالعه دارد.
طاهری در پایان خاطر نشان کرد: امروزه فضای مجازی، اینترنت و کتابخانه ها جزو ابزار مطالعه هستند که باید جوانان به این سمت سوق پیدا کنند.
نظر شما