۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۷:۴۵

رئیس کمیته علمی کنفرانس علوم اجتماعی ورزش:

۱۵۵ مقاله در کنفرانس بین‌المللی علوم اجتماعی در ورزش پذیرش شد

۱۵۵ مقاله در کنفرانس بین‌المللی علوم اجتماعی در ورزش پذیرش شد

اصفهان - رئیس کمیته علمی کنفرانس علوم اجتماعی ورزش گفت: ۱۵۵ مقاله فارسی و انگلیسی برای شرکت در این کنفرانس که به میزبانی دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود، پذیرفته شد.

به گزارش خبرنگار مهر، وحید ذوالاکتاف ظهر سه‌شنبه در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به مقالات پذیرفته شده برای  کنفرانس بین‌المللی علوم اجتماعی در ورزش اظهار داشت: تعداد ۲۴۳ مقاله فارسی و انگلیسی به دبیرخانه کنفرانس بین‌المللی علوم اجتماعی در ورزش ارسال و از این میان ۱۵۵ برای شرکت در این کنفرانس که به میزبانی دانشگاه اصفهان در تاریخ ۲۶ و ۲۷ آبانماه برگزار می‌شود، پذیرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه در این همایش ۵ سخنران کلیدی خارجی، ۵ سخنران داخلی، ۱۰ مقاله خارجی و ۱۴۰ مقاله داخلی ارائه خواهد شد، افزود: دبیرخانه همایش آمادگی دارد تا برحسب نیاز گروه‌های متقاضی در زمینه جامعه‌شناسی ورزش و مدریدیت ورزشی در حاشیه این همایش کارگاه‌های آموزشی برگزار کند.

رئیس کمیته علمی کنفرانس علوم اجتماعی ورزش بیان داشت: بر این اساس هیئت‌ها و باشگاه‌های ورزشی باید در صورت تمایل تا ۱۲ آبانماه نیازهای خود را به دانشکده علوم ورزشی اعلام کنند تا هماهنگی‌های لازم انجام شود.

ذوالاکتاف با اشاره به محورهای این کنفرانس تاکید کرد: ورزش و دگرگونی‌های اجتماعی و فرهنگی، ورزش و دگرگونی‌های اقتصادی سیاسی، مباحث تاریخی در علوم اجتماعی ورزش، جنبش المپیک و دگرگونی‌های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی، مباحث اخلاقی در علوم اجتماعی ورزش، مباحث روانشناختی در علوم اجتماعی ورزش از محورهای این کنفرانس است.

وی اضافه کرد: همچنین مباحث مرتبط با فرهنگ بدنی در ورزش، مباحث مرتبط با توریسم ورزشی، تفریح و ورزش همگانی در علوم اجتماعی، هماهنگ سازی مدیریت اوقات فراغت با زمینه‌های اجتماعی، ظرفیت‌های علوم اجتماعی برای توسعه ورزش، مباحث مدیریتی در علوم اجتماعی ورزش، چالش‌های حقوقی در ورزش ملی و بین‌المللی اثر و دگرگونی ‌های اجتماعی بر ورزش از دیگر محورهای مطرح در این همایش است.

استفاده از فعالیت‌های بدنی در تقابل با معضلات اجتماعی و روحی

در ادامه این نشست احمد علی آصفی مسئول کمیته فرهنگی و امور تبلیغاتی دانشگاه اصفهان اظهار داشت: علوم اجتماعی در ورزش  این هدف را مدنظر دارد تا از فعالیت‌های بدنی و ورزشی به عنوان ابزار مفید و اثربخش در تقابل با معضلات اجتماعی و روحی استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه ۹۳ هزار سکته قلبی در طول سال داریم، افزود: باید فعالیت‌های بدنی را به عنوان ابزار مفید به جامعه معرفی و محققان و صاحبان علم و دانش را ترغیب کنیم تا زمینه کاربرد ورزش در علوم اجتماعی را تبیین کنند ضمن اینکه به دست اندرکاران، مسئولان و سیاست‌گذاران این حوزه نیز رهنمودهای لازم را ارائه دهیم.

کد خبر 3806050

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha