به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از صنایع فراساحل ایران، مدیرعامل مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو) در خصوص امضای این تفاهم نامه اظهارداشت: براساس این تفاهم نامه شرکت ایزوایکو و شرکت آی اچ سی هلند مهمترین موضوعات مورد تفاهم آن در زمینه های مهندسی، تبادل فناوری وتکنولوژی، ارتقائ مهندسی ایزوایکو وبیشتر ساخت و تامین تجهیزات بایکدیگر همکاری می کنند.
حمید رضائیان همچنین تعمیر تجهیزاتی که برند بین المللی داشته باشد و از توان داخل برخوردار نباشیم و پر کردن خلا مهندسی و همچنین ساخت موتور مهمترین مباحث مشارکت و همکاری دو کشور عنوان کرد.
رضائیان افزود: هلند کشوری کاملا دریایی و دارای صنعت کشتی سازی بسیار قوی است که می تواند موجب ارتقائ ایزوایکوشود . مدیران شرکت های «دامن» و «آی اچ سی» (DAMEN و IHC) در این سفر وزیر محیط زیست و زیرساخت هلند را همراهی میکنند که از بزرگترین شرکتهای بینالمللی شیپ یارد، تعمیرات و تغییر کاربری جهان بشمار میروند تاکنون هرکدام بیش از ۲ هزار شناور در کلاسهای مختلف ساختهاند وکشتی موجود هویزه در ایزوایکو ۴۰سال پیش برای سازمان بنادر ایران توسط ihcساخته شده است.
وی با اشاره به استقبال بسیار کشورهای اروپایی و آسیایی به منظور توسعه روابط اقتصادی و همکاری های مشترک با ایران پس از برجام در حوزه همکاری های راهبردی در زمینه کشتی سازی، گفت: ما تمایل داریم از تواناییهای حرفهای کشور هلند در زمینه کشتیسازی، ساخت لایروبها، یدک کشها و دانش تخصصی هر یک از این بخشها بهرهمند شویم.
مدیرعامل ایزوایکو با بیان اینکه ظرفیت سرمایهگذاری در صنعت کشتیسازی ایران برای هلندیها وجود دارد، گفت: در زمینه دانش تخصصی و همچنین در حوزه انتقال فناوری و ساخت و توسعه تجهیزات بسترهای مطلوبی برای همکاری وجود دارد که با احداث یک شناور بیش از ۱۲۰۰ نفر شغل ایجاد می شود و بازار جدیدی ایجاد می شود که ضمن حفظ اشتغال، توسعه پایدار اشتغال حرفه ای را هم به دنبال خواهد داشت.
وزیر محیط زیست و زیرساخت هلند بیان کرد: تحت تاثیر کارهای بزرگ کشتی سازی ایزوایکو قرار گرفتم واز اینکه توانسته اید اینجا را سرپا نگه دارید و اینگونه مدیریت کنید شگفت زده ام.
خانم ملانی شولتزفان هیگن وزیر محیط زیست و زیرساخت هلند هم در نشست امضای این تفاهمنامه ابراز علاقمندی و امیدواری کرد که همکاری های لازم عملیاتی شود. وی افزود: شرکت های هلندی می توانند درزمینه تامین نیازهای آموزشی و انتقال تکنولوژی به ایزوایکو کمک کنند.
در سفر وزیر محیط زیست و زیرساخت هلند به هرمزگان چهارم آبان وارد بندرعباس شد، نمایندگان و رؤسای شرکتهای بینالمللی پیمانکاریِ BAM، کشتیسازی Damen، بندر روتردام، شرکت ساخت و تعمیر زیرساختهای دریایی Royal Boskails Westminster، شرکت فناوری فراساحلی Royal IHC، موسسه تحقیقاتی دریایی STC Greop، شرکت پیمانکاری لایروبی Van Oord و آژانس مهندسی و مشاوره Witteveen+Bos نیز حضور داشتند.
ملانی شولتزفان هیگن وزیر محیط زیست و زیرساخت هلند به دعوت وزیر نیرو کشورمان به ایران سفر کرده که پس از برگزاری دیدارهای متعدد در تهران با مقامات و مسئولان عالی کشورمان در چهارم و پنجم آبان در بندرعباس حضور یافت.
مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران با یکهزار و ١٠٠هکتار مساحت و ٣٨٠هکتار حوضچه آرامش و در حوض خشک با هدف طراحی، ساخت و تعمیر انواع شناورها و همچنین طراحی و ساخت و نصب انواع سازه های فراساحلی در ٣٧ کیلومتری سواحل غرب شهر بندرعباس احداث شده است که به صورت هلدینگ اداره می شود.
نظر شما