برگزيده سوم بخش بين الملل هفتمين جشنواره بين المللي تحقيقاتي رويان در گفتگو با خبرنگار فناوري مهر افزود: نتايج اين تحقيقات مي تواند به منظور بهينه سازي روش هاي درماني در بيماران نابارور مبتلا به هيدروسالپنكس و بهبود نتايج سيكل هاي IVF (لقاح مصنوعي) به كار رود.
وي در اين دوره از كنگره رويان با طرح "مكانيسم سلولي و مولكولي تشكيل غير طبيعي مايع در دستگاه توليد مثل زنان : نقش كليدي تنظيم كننده هدايت غشايي سيستيك فيبروزيس (CFTR)" شركت كرده، در ادامه تشريح فعاليت تحقيقاتي خود گفت: اين بررسي نشان داد كه عامل تنظيم كننده هدايت غشايي سيستيك فيبروزيس (CFTR) نقش كليدي در ايجاد و تشكيل غيرطبيعي مايع در دستگاه توليد مثل زنان ايفا مي كند.
آجونوما با بيان اينكه منطق اين تحقيق بر شناسايي مشكل و سپس ارائه راه حل استوار است، گفت: در اين طرح ژن عامل را شناسايي كرديم و با آزمايشاتي بر روي موش هاي محلي توانسته ايم به نتايج مثبتي دست پيدا كنيم و تجمع مايع اضافي كاهش يافت و توانستيم ميزان مايع را كنترل كنيم تا لقاح انجام شود و جنين بتواند رشد كند.
اين محقق ياد آور شد: اين تحقيق هنوز در مرحله تحقيقات بر روي موش و تحقيقات سلولي و مولكولي است و پس از دريافت پاسخ نهايي آزمايشات مي توان تحقيق را در مراحل بعدي پيگيري كرد.
وي اظهار داشت: مقاله اين طرح در مجلات ديگري با موضوعات مطالعه سلولي، باروري انساني و جنين شناسي به چاپ رسيده است.
دكتر لوئيز آجونوما (Louis Ch Ajonuma) داراي اصليت نيجريه اي بوده و از كشور هنگ كنگ در اين دوره از جشنواره رويان شركت كرد.
نظر شما