۱۰ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۱۲

مسئول دفتر توانمند سازی خانواده و زنان بهزیستی استان کرمانشاه خبر داد:

وجود بیش از ۵۰۰۰ زن سرپرست خانوار در استان کرمانشاه

وجود بیش از ۵۰۰۰ زن سرپرست خانوار در استان کرمانشاه

کرمانشاه- مسئول دفتر توانمند سازی خانواده و زنان بهزیستی استان کرمانشاه از وجود بیش از ۵ هزار زن سرپرست خانوار در استان کرمانشاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بهزیستی استان کرمانشاه، شایسته کرمخانی مسئول دفتر توانمند سازی خانواده و زنان حوزه معاونت امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه گفت: زنان سرپرست خانوار به زنانی اطلاق می شود که بنابر هر دلیلی از جمله فوت همسر، اعتیاد و طلاق مسئولیت معاش خانواده و تربیت فرزندان را خود بر عهده گرفته است.

وی زنان سرپرست خانوار مراجعه کننده به سازمان بهزیستی را قشری محروم و نیازمند حمایت جدی برشمرد و ابراز کرد: این افراد باید از لحاظ مالی، فرهنگی و اجتماعی و همچنین حوزه آموزشی مورد حمایت ویژه قرار گیرند.

مسئول دفتر توانمند سازی خانواده و زنان حوزه معاونت امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه عنوان کرد: زنان سرپرست خانوار دارای ظرفیت ها، پتاسیل ها و استعدادهای زیادی هستند که باید از طریق فرایند مددکاری اجتماعی رویکردهای منفی آنان به زندگی تغییر یابد و به آنان کمک کرد که خودشان و ظرفیت هایشان را بهتر بشناسند و در راه تغییر مثبت در زندگی گام اساسی بردارند.

این مسئول افزود: زنان سرپرست خانوار در اغلب موارد از فقر فرهنگی، عاطفی، مالی و اجتماعی رنج می برند که هر کدام از این موارد بر دیگری تاثیر گذار است و موجب رکود زندگی آنان می شود که البته چنانچه گفته شد بعضا از عدم شناخت خود و همچنین اعتماد به نفس آنان ناشی می شود.

به گفته وی، زنان سر پرست خانوار بیشتر نیاز به یک مشاوره و مددکاری حرفه ای خوب، عمیق و مشاوره درست دارند تا پول، چه بسا با شناخت توانایی ها و همچنین شبکه حمایت های اجتماعی آنان، نیازی به حمایت سازمان بهزیستی نداشته باشند.

تلاش مشاوران و مددکاران بهزیستی برای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار

مسئول دفتر توانمند سازی خانواده و زنان حوزه معاونت امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه  یادآور شد: سازمان بهزیستی در مدت زمان محدود و معین که بر پایه های علمی بنا نهاده شده، خدمات حمایتی سطح اولیه را به مددجویان خود ارائه می کند تا بستر توانمندسازی  (empowerment)نهایی را فراهم سازد از جمله این خدمات، مهارت آموزی، ایجاد گروه های همیار زنان، پرداخت های دانشجویی و دانش آموزی، ارتقای سطح دانش و سوادآموزی، برگزاری دوره های آموزشی برای مددکاران، توسعه کلینیک های مددکاری است.

کرم خانی تعداد زنان سرپرست خانوار در استان کرمانشاه را ۵ هزار و ۵۳۰ نفر اعلام کرد و افزود: اجرای طرح پنجره واحد(یکسان سازی ارائه خدمات ایرانیان) و ارائه آموزش های لازم در جهت پیشگیری از آسیب های اجتماعی را از دیگر خدمات بهزیستی به زنان سرپرست خانوار ذکر کرد.

وی یادآور شد: خدمات به زنان سرپرست خانوار در سه سطح آموزشی، حمایتی و توانمندسازی صورت می گیرد و تلاش مددکاران و مشاوران سازمان بهزیستی نیز توانمندسازی همه جانبه فرهنگی، اقتصادی زنان سرپرست خانوار است.

مسئول دفتر توانمند سازی خانواده و زنان حوزه معاونت امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه به انجام بیمه تأمین اجتماعی شهری و روستایی زنان سرپرست خانوار اشاره کرد و گفت: تشکیل گروه های خودیار در روستاها و مناطق حاشیه ای به منظور پیشگیری از فقر و بیکاری، افزایش اشتغال و تعاملات اجتماعی و تشکیل گروه های همیار با هدف توانمندسازی زنان سرپرست خانوار نیز از دیگر اقدامات مهم بهزیستی به شمار می رود.

کد خبر 3811080

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha