به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا اصغری دوشنبه به خبرنگاران گفت: به لحاظ اینکه پاکبانان در معرض بیماری های مختلف ریوی و عفونی قرار دارند، مقرر شده است طرح های کنترل سلامت به صورت مستمر اجرا شود زیرا روزانه یک هزار و 100 تن زباله در شهر تبریز توسط یک هزارو 750 پاکبان جمع آوری می شود و اگر تمهیدات سلامت در کنار این موضوع اتفاق نیافتد، شاهد بهره وری در این مجموعه نخواهیم بود.
وی همچنین تصریح کرد: جمع آوری و زباله سوزی پسماند های مختلف صنعتی، خانگی، شهری و پزشکی به صورت تفکیک شده با اجرای طرح های مشارکتی باید فاز جدیدی به خود بگیرد و این زباله ها صد درصد به انرژی پاک مانند انرژی برق تبدیل شود.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز با اشاره به اجرای پروژه تولید کمپوست زباله را با 50 درصد بازدهی گفت: پروژه های احداث کارخانجات زباله سوزی در کشور به صورت مشارکتی در حال آغاز است و با اجرای این پروژه 100 درصد زباله ها تبدیل به انرژی برق می شود.
وی اظهار داشت: دفن زباله دیگر یکی از طرح های منسوخ شده به لحاظ مسائل زیست محیطی و علمی است و کشور های پیشرو در امر سلامت عمومی برای تبدیل زباله به انرژی پاک از تکنولوژی مدرن بهره می جویند.
اصغری تولید آلاینده های گازی ناشی از دفن زباله را تهدید بزرگ زیست محیطی عنوان و خاط نشان کرد: دفن زباله های پزشکی و صنعتی در آینده مسائل زیست محیطی به بار خواهد آورد و پاکبانان در صف اول این تاثیر پذیری قرار دارند.
نظر شما