۱۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۴۰

معاون امور اقتصادی استانداری قزوین:

راه نجات دشت قزوین اجرای سامانه آبیاری نوین است

راه نجات دشت قزوین اجرای سامانه آبیاری نوین است

قزوین- معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای استانداری قزوین گفت : راه نجات و برون رفت دشت قزوین از مشکلات ، اجرای سیستم های نوین آبیاری است که باید توجه ویژه ای به این امر شود .

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر حبیبی ظهر سه شنبه در اولین جلسه پیگیری مصوبات سفر دولت تدبیر و امید به استان در بخش کشاورزی در خصوص سامانه های نوین آبیاری که با حضور علی اکبر متقی فرد رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، فرمانداران استان و مدیران جهادکشاورزی در استانداری برگزار شد اظهار کرد: حجم کار اجرای ۲۰ هزار هکتار آبیاری نوین در بخش کشاورزی حجم گسترده است و نکته مهم این است که این کار مشارکتی است که با همکاری سایر دستگاههای اجرایی و مردم باید اجرا شود.

وی افزود: باید فرهنگ سازی لازم در بخش ها، کشاورزان و مراکز خدمات جهادکشاورزی  و شوراها انجام شود تا مردم همراهی خوبی داشته باشند.

حبیبی تاکید کرد:  باید اعتبارات مورد نیاز این طرح  تامین و تا پایان سال طرح اجرا شود.

معاون  هماهنگی امور اقتصادی  و توسعه منطقه ای استانداری قزوین گفت : باید کشاورزان و بهره برداران  را بر لزوم  اهمیت اجرای این طرح در ظرف مدت معین توجیه کرد.

حبیبی اضافه کرد: مدیریت کار و فرماندهی کار را باید فرمانداران برعهده گیرند و  کار را پیش ببرند.

وی بیان کرد: جهاد کشاورزی با توجه به حوزه گستردگی کار باید این موضوع و ماموریت جدید را پیگیری و اجرا کند.

حبیبی یادآور شد: هدف اصلی از اجرای این طرح؛ صرفه جویی در مصرف آب است و باید قوانین دست و پا گیر را برداریم تا طرح به مرحله اجرا برسد.

وی تاکید کرد: توقع این است که نحوه پاسخگویی به استعلامات و همرای با جهاد کشاورزی انجام شود  تا سرهت بیشتری به طرح بخشید.

حبیبی در ادامه بر لزوم بهره گیری و استفاده از واحد های تولید کننده لوله و اتصالات استان تاکید کرد و گفت: شناسایی واحدهای تولیدی لوله و قطعات و اتصالات باید انجام شود که هماهنگی لازم صورت گیرد تا مواد اولیه و اقلام را تامین کنند.

معاون  هماهنگی امور اقتصادی  و توسعه منطقه ای استانداری قزوین اظهار داشـت: کارخانجات که در بحث تولید لوله و اتصالات فعال هستند باید وارد کار شوند تا مرحله اجرا ی طرح سرعت بیشتری گیرد.

حبیبی با اشاره به تفاهم نامه همکاری جهادکشاورزی با سازمان همیاری شهرداری های استان برای اجرای این طرح اضافه کرد : سازمان همیاری بایددر شهرستانها نمایندگی ایجاد کنند تا مردم مراجعه و کارها روان سازی شود.

وی یاد آورد شد: سبد ارائه نوع کار باید متوع اجرا شود تا کشاورزان به راحتی بتوانند در این طرح مشارکت کنند.

حبیبی بر لزوم اولویت قرار دادن محصولات استراتژیک برای رسیدن به هدف تاکید کرد.

معاون  هماهنگی امور اقتصادی  و توسعه منطقه ای استانداری قزوین گفت: طرح بسیار بزرگ و ارزشمندی قرار است اجرایی و عملیاتی شود بنابراین مسایل اعتباری و مالی طرح نیز پیگیری خواهد شد.

حبیبی خاطر نشان کرد: از جلسات بعدی نیز باید مدیران شهرستانهای جهاد کشاورزی گزارش ارائه دهند که روند اجرای طرح چه میزان بوده است.

کد خبر 3812224

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha