به گزارش خبرنگار مهر، معاون استاندار و فرماندار ویژه تنکابن ظهر چهارشنبه در نشست شیلات، فرصت های سرمایه گذاری، اشتغال و کارآفرینی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن، تعداد مزارع پرورش ماهی قزل آلای کوهستانی در تنکابن را ۲۱ مزرعه و جلگه ای را ۳۳ مزرعه اعلام کرد.
سید امیر حسینی جو با بیان آنکه در شهرستان تنکابن پنج هزار تن ماهی قزل آلا تولید می شود، گفت: ۲۵ میلیون قطعه بچه ماهی سفید و ۸۰۰ هزار قطعه بچه ماهی آزاد در رودخانه های تنکابن در سال جاری رها شده اند.
فرماندار ویژه تنکابن ادامه داد: تعداد غرفه های فروش ماهی در تنکابن ۵۵ غرفه و تعداد افراد شاغل در بخش فروش ۱۲۰ نفر و در بخش تولید ۶۰۰نفر است.
حسینی جو گفت: پرورش ماهی در قفس هم در شهرستان تنکابن در دست اجرا بوده و این شهرستان بالاترین میزان تولید ماهیان گرمابی و سردآبی در مازندران را داراست.
وی با اشاره به بوروکراسی اداری و مشکلات ناشی از آن افزود: مهمترین دغدغه تولید کنندگان، بوروکراسی موجود بین دستگاههای اجرایی است و این معضلی است که باید برطرف شده و در کار تولید کنندگان تسهیل شود.
این مسئول با بیان اینکه کشور نروژ با جمعیت کم بزرگترین تولید کننده ماهی در جهان بشمار میرود، تصریح کرد: نگاه نروژ، فقط تولید برای جمعیت کشورش نیست بلکه نگاه جهانی دارد و تولید کنندگان ماهی در مازندران بویژه در تنکابن باید نگاهی اینگونه داشته باشند.
امام جمعه تنکابن هم در این نشست گفت: ریسک سرمایه گزاری در مازندران توسط مازندرانی ها پایین بوده زیرا آنان یاد گرفته اند که پولهایشان را در بانک سپرده کرده و سودش را دریافت کنند.
آیت اله عبدالعلی پوراکبر افزود: بتازگی هم شنیده شده که برخی مازندرانی ها پولهایشان را در غیر استان و در بانکهای مرکزی سپرده گذاری می کنند زیرا معتقدند بانکهای مازندران قدرت نگهداری پولهایشان را ندارند.
وی با بیان اینکه چرا بایستی مازندرانی ها به این شکل عمل کنند، اضافه کرد: عوامل تعطیلی شیلات در تنکابن باید شناسایی و بررسی شده تا شیلات این شهرستان با تلاش همه دستگاههای اجرایی احیا شود.
پوراکبر به برگزارکنندگان همایش عنوان کرد: نظرات و پیشنهادهای این همایش دسته بندی شده و کارگروهی با محور احیای شیلات تنکابن تشکیل شود تا سریع تر به این نتیجه برسیم.
نظر شما