به گزارش خبرنگار مهر، محمد صارمی زاده ظهر چهارشنبه در نشست مشترک معاونان فرهنگی و اجتماعی شهرداری های مراکز استان ها و کلانشهرهای کشور در شهر زنجان، اظهار داشت: واقفین در کشور باید به سمت و سوی مدیریت شهری هدایت شوند. فرهنگ وقف در مدیریت شهری نیازمند توجه بیشتری بوده و باید از این ظرفیت برای توسعه شهرها بهره گرفت.
وی با بیان اینکه امروز بیش از 36 دستگاه فرهنگی در کشور وجود دارد، افزود: شهرداری یکی از این دستگاه ها بوده که اثربخشی زیادی در اجرای
برنامه های فرهنگی کشور دارد.
مدیر دبیرخانه کلانشهرهای کشور فعالیت این میزان دستگاه متولی را موجب بروز موازی کاری در این حوزه دانست و تاکید کرد: این موضوع موجب فراموش شدن برخی برنامه های فرهنگی و اجتماعی کشور و همچنین تکرار برخی موضوعات می شود.
صارمی زاده با بیان اینکه هر موضوعی در جامعه می تواند فرصت و یا یک تهدید باشد، افزود: فاصله بین فرصت و تهدید در حوزه فرهنگی بسیار کم است. باید با برنامه های اصولی از شرایط مختلف بهره اصولی ببریم.
صارمی زاده فرهنگ را یک موضوع ماندگار عنوان کرد و گفت: فرهنگ شهروندی شامل بسیاری از مباحث موجود در شهر می شود. با توجه به مسائل فرهنگی می توان بسیاری از مشکلات را برطف کرد. فرهنگ شهروندی امروز می تواند مسائل مختلف شهروندان را پوشش دهد.
مدیر دبیرخانه کلانشهرهای کشور جوانان را یکی از فرصت هایی مهم کشور برشمرد و تاکید کرد: اگر به مشکلات جونان همچون بیکاری توجهنشود این فرصت به تهدید تبدیل خواهد شد.
صارمی زاده خاطر نشان کرد: شهرداری های رسالت های فرهنگی زیادی دارند که یکی از آن ها می تواند فرهنگ سازی برای کاهش حجم زباله تولیدی و همچنین تفکیک از مبدا باشد.
وی ظرفیت های توریستی کشور را بالا عنوان کرد و گفت: با برنامه ریزی درست می توان جذب توریست و گردشگر زیادی را برای شهرهای مختلف کشور محقق کرد. یکی از مباحث فرهنگ شهروندی مرتبط با این ظرفیت آموزش شهروندان برای برخورد مناسب با گردشگران خارجی است.
نظر شما