رضا آریایی در گفتوگو با خبرنگار مهر، به اجرای برنامه های پیشگیری از وقوع حوادث در لرستان اشاره کرد و اظهار داشت: در این راستا روی مباحث آموزش همگانی امداد و نجات و آموزش کمک های اولیه در بین دانش آموزان و در سطح ادارات کار شده است.
وی بیان داشت: همزمان با فرا رسیدن فصل بارش ها برای جلوگیری از وقوع سیلاب عملیات لایه روبی رودخانه ها، دهانه پل ها، مسیل و آبراه ها در شهرستان های استان انجام شد.
مدیرکل مدیریت بحران لرستان گفت: در قانون بودجه چندین سال است که ارقامی به صورت یارانه برای جبران خسارات بخش کشاورزی و تولیدات دامی از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی مصوب می شود ولی در واقع عملکرد این صندوق به شکلی است که اعتماد تولیدکنندگان بخش کشاورزی را نتوانسته است جلب کند.
آریایی با بیان اینکه عملکرد صندوق بیمه محصولات کشاورزی موجب شده که کشاورزان استقبال کمتری از آن داشته باشند، افزود: در طول سال و با وقوع حوادثی در استان شاهد هستیم که تولیدکنندگان بخش کشاورزی با مشکلات زیادی مواجه می شوند و تنها خواسته آن ها دریافت تسهیلاتی یارانه دار است ولی متاسفانه ما نیز این تسهیلات را در اختیار نداریم.
وی اضافه کرد: در حال حاضر تنها تسهیلاتی که در استان برای جبران حوادث غیرمترقبه فعال بوده تسهیلات بازسازی بخش مسکن و مقاوم سازی مسکن روستایی است که در این زمینه نیز بانک ها همکاری خوبی نداشته و در پرداخت آن به صورت لاک پشتی عمل می کنند.
نظر شما