"محمد خرم" - دبير شوراي صنفي دانشجويان دانشگاه علامه طباطبايي و موسس انجمن علمي دانشجويي دانشكده مديريت اين دانشگاه در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي مهر با بيان اين مطلب افزود: اولين بستر نهادينه شدن گفتمان علم گرايانه در دانشگاه ها ايجاد فضاي گفت و گو است چرا كه علم در فضاي باز مي تواند ميدان عمل داشته باشد بنابراين گفت و گوي علمي را نمي توان در چارچوب ها محدود كرد.
وي با اشاره به ارزش مداري در كنار علم مداري اظهار داشت: ممكن است كه موضوعي در عين علمي بودن ارزشي نباشد لذا در مواجهه با يك موضوع علمي الزامي به پذيرش آن وجود ندارد اما بايد اجازه ابراز آن داده شود چرا كه ارزش ها در كنار ضد ارزش ها معنا پيدا مي كند و بايد ضد ارزش ها نيز مورد بحث قرار گيرند تا شناخته و آشكار شوند.
اين فعال دانشجويي در مقايسه گفتمان علم گرايانه و حركات هيجاني در فضاي دانشگاه ها، گفت: يكي از مزيت هاي گفتمان علمي اين است كه در عين تداوم داراي ويژگي تأثيرگذاري و قابل نفي و اثبات است اما حركت هاي هيجاني نه تنها گذرا هستند بلكه تأثير مفيد نيز ندارند. نقد علمي قابليت تبديل به برنامه و كاربردي شدن را دارد اما حركات احساسي را نمي توان به برنامه تبديل كرد.
نظر شما