۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۵۷

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی:

۷۰ درصد ترافیک غرب کشور در استان همدان مدیریت می‌شود

۷۰ درصد ترافیک غرب کشور در استان همدان مدیریت می‌شود

همدان - معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی گفت: در حال حاضر ۷۰ درصد ترافیک غرب کشور در استان همدان مدیریت می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید سعید سید اعلایی ظهر چهارشنبه آیین تودیع و معارفه مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان بابیان اینکه همدان از استان‌های مهم در مسیر غرب کشور است و از شهرهای قدیمی ایران محسوب می‌شود، گفت: همدان از لحاظ جمعیتی چهاردهمین استان کشور است.

سیداعلایی با بیان اینکه همدان به عنوان کریدور غرب به شرق و همجوار با ۶ استان کشور، در شاهراه اصلی قرار گرفته و از این لحاظ دارای اهمیت خاص و ویژه‌ای در محور مواصلاتی کشور است، گفت: همدان به عنوان پخش کننده ترافیک در غرب کشور مطرح است.

وی با تاکید براینکه در حال حاضر ۷۰ درصد ترافیک غرب کشور در استان همدان مدیریت می‌شود، گفت: ساخت آزادراه‌ در استان همدان طی چند سال گذشته دلیل این مدعا است.

وی به ذکر ویژگی های برنامه جامع اصلاح ساختار که در دستور کار همه وزارتخانه‌های کشور قرار گرفته است پرداخت و عنوان کرد: این برنامه طی سه سال گذشته در برنامه کاری وزارتخانه‌های اجرایی قرار گرفته اما وزارت راه و شهرسازی برای انجام برنامه جامع اصلاح ساختار پیش قدم شده است.

وزارت راه به دنبال کوچک‌سازی و مناسب‌سازی مجموعه است

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی بابیان اینکه از مردادماه امسال و پس از نقد و بررسی انجام شده در وزارت راه و شهرسازی، ساختار جدید این اداره به تصویب رسید و موضوع معاونت حمل و نقل و برنامه‌ریزی منابع تصویب و در حال اجرا است، گفت: این وزارتخانه به دنبال کوچک‌سازی و مناسب‌سازی اداره است.

وی عنوان کرد: ساختار ادارات و مدیریت راهداری از مجموعه راه و شهرسازی به سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای منتقل شده و مسئولیت راهداری کشور در استان‌ها واگذار و عملی شده است.

سیداعلایی با اشاره به اینکه امکان مدیریت واحد در راه و شهرسازی عملی شده و در حال پیگیری است، تاکید کرد: خدمت در نظام جمهوری اسلامی یک موهبت الهی است که باید تلاش‌ها در مسیر خدمت به مردم تقویت شود.

مدیرکل راه و شهرسازی همدان نیز به مسئله بافت‌های فرسوده در شهرها اشاره کرد و با بیان اینکه در بازآفرینی فیزیکی این بافت‌ها، هویت محله نادیده گرفته شده که باید در بازآفرینی اینگونه بافت‌های فرسوده و حاشیه شهرها به آن توجه خاصی داشت، گفت: بازنگری طرح تفضیلی شهر همدان نیز آغاز شده است.

فرهاد فرزانه بابیان اینکه باید در بازنگری این طرح جامع با چگونگی معماری ایرانی اسلامی آشنا شویم، گفت: پارسال در حوزه شهرسازی همدان اتفاق خوبی رخ داده است.

وی گفت: در طرح جامع مسکن با وجود فضای رقابتی که طی سال‌های گذشته در بین مسئولان استان ایجاد شد، در شهرهایی که نیاز به مسکن نبود، ساخت و ساز انجام شد و با مشکلات عدیده‌ای مواجه شدیم.

کد خبر 3820212

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha