به گزارش خبرنگار خبرگزاري مهر در اراك ، علي ميرزايي در كارگروه اجتماعي استانداري مركزي افزود: با شناسايي 30 گداي سطح شهر ، تعدادي از آنان كه نيازمند واقعي بودند به ارگان هاي حمايتي ، تعدادي به دليل حرفه اي بودن به سيستم قضائي و برخي از متكدياني كه از ساير نقاط به اراك آمده بودند ، از اراك خارج شدند.
وي ، 13 تن از متكديان را زن و 11 نفر را مرد خواند و گفت: براي متكديان اراك شناسنامه تهيه شده است و تلاش مي شود از حضور آنان در جامعه جلوگيري شود.
ميرزايي تصريح كرد: متوسط درآمد متكديان در اراك 500 هزار تومان بود كه همين درآمد آنان را در مقاطع مختلف ترغيب به ادامه گدايي و شكسته شدن قبح آن نموده است.
وي با اشاره به اينكه اكنون وجود اين آسيب اجتماعي در اراك كمرنگ شده است ، اضافه كرد: فرهنگ كمك كردن و دلسوزي در جامعه بايد به سمت نيازمندان حقيقي جامعه كشيده شود تا معضل گدايي نيز كاهش يابد.
سرپرست فرمانداري اراك در ادامه گفت: رسانه ها و صدا و سيما در راستاي تعميق فرهنگي در اين رابطه موثرتر از هر ابزاري است.
در اين جلسه ، مديركل امور اجتماعي استانداري استان مركزي ، تكدي گري را زشت ترين و خشن ترين چهره فقر در جامعه خواند و گفت: تكدي گري كه در گذشته شامل نيازمندان مي شد اكنون تغيير شكل داده و ماهيت ان تغيير كرده است.
غلامرضا فتح آبادي گفت: بر اساس تبصره 713 قانون مجازات اسلامي ، براي تكدي گري حتي زندان نيز پيش بيني شده است.
وي تصريح كرد: با اين حال گدايي به عنوان يك معضل اجتماعي مطرح است و براي از بين بردن آن بايد به علل آن پرداخت.
فتح آبادي گفت: تكدي گري در اراك و ساوه نيازمند ساماندهي است و در اين زمينه بايد تامين اجتماعي ، ائمه جمعه و جماعات و از توان سازمان هاي غير دولتي و مردم نهاد استفاده كرد.
وي ، برخورد قاطع با حرفه اي ها و كساني كه در زمانه اي خاص براي تكدي گري به اراك مي آيند را ، از ديگر اقدامات ضروري در اين زمينه خواند و گفت: بر اساس نياز استان طرح هاي تحقيقاتي اجتماعي در استان انجام مي شود و انتظار است مديران از نتايج اين طرح ها استفاده كنند.
نظر شما