به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز مدیریت حوزه های علمیه، حجت الاسلام جزایری در دومین نشست مشترک مدیر حوزه های علمیه با اساتید و دست اندرکاران دفتر تدوین متون درسی حوزه در سال جاری ضمن تقدیر از همه تلاش های دلسوزانه اساتید، کارشناسان و مدیران این دفتر در امر اصلاح و تدوین متون و کتب درسی حوزه گفت: با شیب آرام و تدریجی و با در نظر گرفتن اصل واقع بینی به سمت اصلاح و بازسازی حرکت می کنیم و با وجود مشکلات و کمبودها، توفیقات خوبی نیز در این زمینه داشته ایم.
وی افزود: در طول ماه های اخیر با برگزاری نشست های مشترک با اساتید، مدیران و برخی نخبگان رشته های تخصصی توانسته ایم به موفقیت های ارزنده ای دست یابیم اما طبعا رسیدن به نقطه مطلوب و ایده آل نیازمند گذشت زمان و همچنین حمایت های مادی و معنوی بیشتر است.
رئیس دفتر تدوین متون درسی حوزه های علمیه گفت: یکی از اقتضائات و الزامات در این باره توجیه و آموزش اساتید به خصوص در شهرستان ها بوده که در این باره نیازمند توجه بیشتر هستیم، ضمن آنکه برای تدوین متون و این که فرصت لازم را داشته باشیم نیاز است که سرفصل ها به موقع به دست ما و گروه های تخصصی برسد.
جزایری اضافه کرد: این مساله از آن رو مهم است که می دانیم، اگر ما زمان مناسب نداشته باشیم چه بسا در کیفیت کار اثرش را بگذارد و حال آن که ما متن قوی و ارزشمند برایمان از اهمیت بسزایی برخوردار است.
وی عنوان کرد: در حال حاضر اساتید و کارشناسان خبره در هفت گروه شامل ادبیات، قرآن، منطق، کلام، تاریخ، اخلاق و فقه و اصول مشغول به فعالیت هستند و برکات و ثمرات قابل توجهی در مدت اخیر داشته اند.
نظر شما