به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام و المسلمین علی محمدی در گفتگویی، ضمن بیان این مطلب که مشارکت همه دانشگاهیان اعم از اساتید و دانشجویان در تعمیق و گسترش وقف در حوزه علم و فناوری ضروری است افزود: در نقشه جامع علمی کشور به موضوع استفاده از ظرفیت ها و قابلیت های نهاد وقف در حوزه علم و فناوری توجه خوبی شده و احکام لازم در این زمینه مقرر شده است.
وی ادامه داد: البته مقام معظم رهبری (مدظله العالی) هم در این زمینه رهنمودهای راهگشایی داشته اند که قطعا مد نظر قرار خواهد گرفت.
حجت الاسلام و المسلمین محمدی گفت: مصادیق سابقه تاریخی و سنت حسنه وقف بر علم و دانش در تاریخ کشورمان به وفور به چشم می خورد و بسیاری از مدارس و کتابخانه ها در کشور حاصل نهاد وقف هستند.
وی افزود: همانگونه که گفته شد و باز هم بر آن تاکید می کنم اگر جامعه علمی کشور اعم از حوزوی و دانشگاهی وارد این میدان شوند و هر جزء از این جامعه در حد بضاعت خود واقف باشد، این کار در جا افتادن این سنت حسنه بسیار مفید خواهد بود و معتقدم باید این گفتمان که «هر دانشگاهی باید خود واقف و وقف کننده باشد» راه حل بسیاری از مشکلات است.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: در سال های پیش از انقلاب اسلامی و با توجه به دشمنی نظام ستمشاهی وقف و واقفین مورد بی مهری قرار گرفتند و بسیاری از موقوفات کشور غارت شد.
نظر شما