۲۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۸:۰۹

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهادکشاورزی اعلام کرد:

افزایش ۲.۲ میلیون هکتاری کشت مکانیزه گندم در کشور

افزایش ۲.۲ میلیون هکتاری کشت مکانیزه گندم در کشور

بهشهر- رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی از افزایش ۲ میلیون و ۲۰۰ هکتار کشت مکانیزه گندم کشور در سه ساله دولت تدبیر و امید نسبت به سال های قبل خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، کامبیز عباسی عصر دوشنبه در آغاز آیین توسعه کشت مکانیزه گندم مازندران در روستای حسین آباد بهشهر افزود: علی رغم تلاش های انجام شده در کشور و روی آوردن به کشت مکانیزه، متاسفانه مازندران سهم کمی در کشت مکانیزه گندم را دارا است.

وی اظهار کرد: باید در حوزه کشت مکانیزه گندم، توجه بیشتری اعمال شده و با در نظر گرفتن به اینکه کشت مکانیزه در استقرار مناسب بذر در خاک و تراکم حاصله برای افزایش تولید در سطح مهم است، لذا امیدواریم کشت مکانیزه به لحاظ صرفه اقتصادی و همچنین افزایش کمیت و کیفیت، مورد توجه باشد.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی گفت: با توجه به اینکه ۹۰ درصد کشت دیم در استانهای مختلف همچون کردستان از طریق کشت مکانیزه است محدودیتی برای خرید ماشین آلات وجود ندارد و حمایت لازم برای خرید ماشین‌آلات کشاورزی از کشاورزان، انجام می شود.

عباسی ادامه داد: مکانیزاسیون برنج، انقلابی در کشور ایجاد کرده است که ۹۰ درصد برنج با کمباین برداشت می شود و بسیاری از مشکلات ناشی از برداشت برنج برای کشاورزان و کارگران از بین رفته است و استان مازندران در این بخش چمشگیر وارد شده است.

این مسئول مهمترین ضعف کشور را وابستگی به روغن دانست و افزود: ۹۰ درصد روغن کشور وارداتی است که تاکنون در حدود ۶۰ هزار هکتار از اراضی زراعی کشور به کشت کلزا اختصاص یافته بود که این رقم در طول سالهای متوالی ثابت بود اما در سال جاری با برنامه ریزی مناسب، انتظار است که این مقدار به بیش از ۲۰۰ هزارهکتار در کشور برسد.

وی گفت: با فراهم کردن ماشین آلات بذرکار کلزا در کشور که دارای ۵۰ درصد کمک بلاعوض دولتی است و ماشین الات هم از تولیدات داخلی در راستای اقتصاد مقاومتی است، بسیاری از مشکلات کشت دستی کلزا از بین رفته است و با مکانیزه شدن کلزا،  انتظار است که بیش از ۲۰۰ هزارهکتار اراضی کشور به کشت کلزا اختصاص یابد.

عباسی اظهار کرد: همچنان که مازندران در بخش کشت و برداشت برنج در کشور می درخشد باید در بخش گندم هم جایگاه واقعی خود را پیدا کند که این مهم با حمایت دولت، جهادکشاورزی، مسئولان و کار کشاورزان اجرایی می وشد.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی در پایان گفت: در پرداخت تسهیلات برای دریافت ماشین آلات کشاورزی هیچ محدودیتی وجود ندارد و همه بانکهای عامل مورد قرارداد، تسهیلات لازم را در اختیار کشاورزان قرار می دهند که در صورت عدم حمایت، مساله باید با فوریت اطلاع رسانی شود.

کد خبر 3824566

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha