خبرگزاری مهر، گروه استانها - سیده مرضیه میرقادری: «باز این چه شورش است که در خلق عالم است»، شوری که حسین(ع) در خلق عالم به پا کرد، شوری که بعد از ۱۴۰۰ سال حرارتش هنوز بر قلوب مسلمین جهان خودنمائی میکند و حتی میتوان گفت پا را فراتر نهاده و دلهای غیرمسلمان را نیز با خود همراه میکند.
شاید کسانی که آن روزها در برابر سپاه حسین(ع) ایستادند و سرها را بر نیزه کرده و گوشواره از گوش خاندان اهل بیت(ع) گرفتند نمیدانستند که باعث زنده شدن حرارتی جاودانه میشوند که سالهای سال پرچمدار مبارزه با ظلم و بیدادگری است، نمیدانستند سالهای بعد آنچنان نوایی در دل مسلمین ایجاد میشود که مردمی را از کوی و برزن و این سو و آن سوی دنیا به قتلگاه حسین(ع) میبرد تا بعد از ۱۴۰۰ سال «هل من ناصر ینصرنی» حسین(ع) هنوز لبیک گو داشته باشد.
در مسیر حسین(ع) از هیچ چیز نمیترسیم
«اسما بتول» از کشور پاکستان یکی از همین لبیک گویان به حسین(ع) است که به شوق پیادهروی سید الشهدا(ع) عازم کربلاست، وی که در محل اسکان زائران در قرارگاه اربعین قم شب را به صبح رسانده در گفتگو با خبرنگار مهر، از عزیمت خانوادگیاش به کربلا میگوید خانوادهای ۱۲ نفره که عازم کربلا هستند.
وی حضور در پیادهروی اربعین را سعادتی بزرگ میداند و میگوید: ما در مسیر حسین(ع) از هیچ چیز نمیترسیم، نه از بمب و نه از حملات انتحاری، ما جانمان فدای حسین(ع) است.
اسما بتول، از خطراتی که برای شیعیان کویته وجود دارد سخن میگوید؛ اینکه خود و خانوادهشان در میان خطر زندگی میکنند و بسیاری از بستگانشان هم در حملات تروریستی در کویته به شهادت رسیدهاند.
وی اینها را با سربلندی و با اشتیاق میگوید تا من به خوبی متوجه شوم که او و همراهانش در راه حسین(ع) از هیچ چیز نمیترسند.
اسما بتول معتقد است حرارت خون امام حسین(ع) هنوز زنده است و موجب وحدت میشود.
پیاده میرویم تا مصیبت حضرت زینب(س) را درک کنیم
«روبینا حسین» هم از لاهور پاکستان عازم کربلا شده و در این مسیر به قم و به قرارگاه اربعین رسیده است. خانواده پنجنفره وی که متشکل از همسر و فرزندانش است برای پیادهروی اربعین عازم کربلا هستند. روبینا به گفته خودش برای تسلیت به حضرت زهرا(س) عازم کربلا شده است.
حرارت خون امام حسین(ع) هنوز زنده است و موجب وحدت میشود
وی برای دومین بار است که عازم کربلاست. دو سال پیش هم به همراه خانوادهاش پیادهروی اربعین را تجربه کرده است.
روبینا حسین در گفتگو با خبرنگار مهر، گرچه سفر با هواپیما را آسانتر توصیف میکند اما میگوید: پیاده میرویم تا مصیبت حضرت زینب(س) و یاران حسین(ع) را درک کنیم.
روبینا تأکید میکند که تا قیامت عزادار حسین(ع) هستیم و در این راه از هیچ چیز هراسی نداریم و تا آخر پای حسین(ع) ایستادهایم.
وی هم از جنگ در کشورش و حملاتی که به شیعیان میشود میگوید اینکه با وجود تمام حملات تروریستی هیچ چیز نمیتواند قلب آنها را از محبت اهل بیت(ع) خالی کند و آنها پیاده عازم سفر کربلا میشوند.
پیادهروی اربعین اجری دیگر دارد
«زاهده نادر» هم مادر ۴۵ ساله پاکستانی است که به همراه دو فرزندش با یک کاروان ۵۶ نفره عازم کربلا هستند تا اربعین را در کنار حرم سیدالشهدا(ع) به شب برسانند. شوق پیادهروی اربعین آنها را عازم کربلا کرده است. وی گرچه سه بار تاکنون به کربلا رفته است اما این بار با شوقی دیگر از زیارت میگوید اینکه پیادهروی اربعین اجری دیگر دارد.
روزی که قرار شد بار سفر را ببندیم فرزندم قلکش را شکست و ما تاکنون هیچ هزینهای برای سفر وی پرداخت نکردهایم
زاهده دو پسر ۱۶ و ۱۴ ساله خود را همراه این سفر کرده است و در این بین به نکته جالبی اشاره میکند که نشان از این است که این مادر چگونه ارادت به اهل بیت(ع) را در جان فرزندش پرورش داده است.
وی میگوید: پسر ۱۴ ساله من قلکی تهیه کرده بود و در آن پولهایش را جمع میکرد تا بتواند در پیادهروی اربعین هزینه سفرش را خود تأمین کند و روزی که قرار شد بار سفر را ببندیم وی قلکش را شکست و ما تاکنون هیچ هزینهای برای سفر وی پرداخت نکردهایم و تمام هزینهها از قلک وی تأمین شد و اینجاست که مادر با چنان عشقی از عشق فرزندش به حسین(ع) سخن میگوید.
قرارگاه اربعین قم که پذیرای زائران کربلا است از هشتم صفر در این شهر برپا شده و تا سه روز بعد از اربعین پذیرای زائران است این موکب به همت مردم و با کمک خیرین اداره میشود و به گفته حجت الاسلام مهدی حسین زاده، مسئول قرارگاه اربعین قم هر شب نزدیک به ۲ هزار نفر در این قرارگاه پذیرش میشوند؛ زائرانی که عشق به امام حسین قلبهایشان را سمت مغناطیسیترین نقطه زمین میکشاند.
نظر شما