به گزارش خبرگزاری مهر، هادی ایازی افزود: پدیده اعتیاد دغدغه جدی برای مسئولان و مردم در حوزه آسیب های اجتماعی است.
وی اظهار کرد: همسایگی ما با کشور افغانستان که ۸۰ درصد مواد افیونی را تولید می کند، مرزهای شرقی را تحت الشعاع قرار داده و ما همواره در معرض آسیب توزیع و مصرف مواد مخدر هستیم.
ایازی با بیان اینکه اقدامات بازدارنده از مواد مخدر باید در حوزه مقابله و پیشگیری انجام شود، اظهار کرد: نگاه دولتی و حاکمیتی برای مقابله با اعتیاد در حوزه برخوردهای نظامی و انتظامی است اما در چارچوب نظام مشارکت خانواده ها باید گامهای اساسی را بردارند.
معاون اجتماعی وزیر بهداشت تصریح کرد: خانواده بیشترین نقش را در مقابله با اعتیاد دارد باید اقدامات کنترلی برای دوری فرزندان از مصرف مواد مخدر در سطح وسیعی به خانواده ها آموزش داده شود.
به گفته ایازی باید فضای مدارس را در حوزه پیشگیری از مصرف مواد مخدر ایمن کرد، دیدگاه نوجوانان را به تبلیغات کاذبی که از سوی شبکههای اجتماعی درباره نشاط آور بودن انواع مواد مخدر صنعتی و شیمیایی آگاه کرد تا آنان نسبت به این تبلیغات فریبنده هوشیاری بیشتری داشته باشند.
وی به ایمن کردن محیط های دانشگاهی و کارگری در جهت اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و افزود: فرهنگ سازی و اصلاح سبک زندگی برای مقابله با اعتیاد امری ضروری است.
ایازی اظهار کرد: دخانیات و مصرف قلیان قدم های اولیه برای مصرف مواد مخدر است، متاسفانه خانوادهها همراه با فرزندان خود قلیان را بصورت تفننی استفاده میکنند که این بیشترین آسیب را به سلامتی وارد میکند.
وی با ابراز تاسف از رشد استعمال سیگار در میان جوانان بویژه دختران گفت: سازمانهای مردمنهاد و اجتماع محور باید به پدیده اعتیاد بیشتر ورود کنند و نوجوانان و جوانان را به آسیب های جدی ناشی از مصرف قلیان، سیگار و مواد مخدر آگاه سازند.
معاون اجتماعی وزیر بهداشت با اشاره به اینکه همایش ملی صیانت و گفتمان سازی اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر اقدام ارزشمندی برای مقابله با اعتیاد است، گفت: باید در چارچوب نظام مشارکت مردم به مبارزه اجتماعی با مواد مخدر پرداخت و آنها را نیز برای حضور در این همایش ملی دعوت کرد.
نظر شما