به گزارش خبرنگار مهر، حمید ملانوری صبح سه شنبه در جلسه بررسی فرم مدارس شهرستان اظهار داشت: واحدهای تولیدی که در شهرستان راهاندازی شده است، هم سبب کمک به معیشت خانوادهها شده و هم نیاز شهرستان را تأمین میکند که باید از آنان حمایت شود.
وی با بیان اینکه باید از توان شهرستان برای اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی استفاده شود، افزود: به طور مثال کارگاه تولیدی خیریه خیرین گمنام با دو چرخ خیاطی در رفسنجان آغاز به کار کرد، اما امروز برای بیش از ۱۵۰ نفر نیرو اشتغال ایجاد کرده است. این کارگاه خیاطی، فرم لباس کارکنان مجتمع مس سرچشمه را تولید میکند که پیش از این از مشهد تأمین میشد.
فرماندار رفسنجان در ادامه اظهار داشت: در حال حاضر بخش عمدهای از تولید فرم مدارس در خارج از شهرستان انجام میشود در حالی که واحدهای تولیدی رفسنجان سرمایههای چند صد میلیونی گذاشته اند و میتوانیم با وجود واحدهای تولیدی شهرستان هم به موقع و هم باکیفیتتر لباس مدارس را تأمین کنیم.
ملانوری ادامه داد: باید تا جای ممکن، تولید لباس مجموعه هایی مانند بیمارستانها، مدارس، واحدهای صنعتی و ... در کارگاههای خیاطی و تولیدی های رفسنجان انجام شود تا منفعت آن به شهرستان برسد.
وی اذعان داشت: واحدهای تولیدی شهرستان رفسنجان آمادگی دارند تا نسبت به فرم هر یک از ارگانها برنامهریزی کنند چرا که هم کیفیت تولیدات آنها بالا است و هم اینکه اگر مشکلی پیش آید به راحتی میتوان آن را رفع کرد.
فرماندار رفسنجان تصریح کرد: تعداد قابل توجهی خیاطی زنانه نیز در رفسنجان طی سالهای اخیر راهاندازی و با توجه به مستقل شدن اتحادیه خیاطان زنانه زمینه برای فعالیت بیشتر در این حوزه وجود دارد.
ملانوری یادآور شد: باید اداره صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و اتحادیه این امر را مدیریت و ضمانت کنند که این کار به سرانجام برسد.
نظر شما