به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا بازدار ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران در سخنانی اظهار داشت: یکی از اقدامات مجموعه سازمان جهاد کشاورزی انجام کشت پائیزه در سطح استان است.
وی با بیان اینکه با تمهیداتی که از ماهها قبل انجام شده و با تهیه بسته کاملاً فنی، اجرایی و حمایتی از مجموع ۱۹۵ هزار هکتار گندم دیم تا کنون مقدار ۱۲۷ هزار هکتار کشت شده است گفت: از این مقدار ۸۴ درصد به صورت کاملا مکانیزه کشت شده و در گندم آبی از مجموعه ۵۳ هزار هکتار تاکنون نزدیک به ۳۰ هزار هکتار کشت شده که ۷۶ درصد آن به روش های مکانیزه کشت شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان افزود: در این راستا مراکز خدمات و عوامل جهاد کشاورزی استان حمایت ها، هدایت ها و مسائل آموزش و ترویجی و آخرین نتایج تحقیقات کشاورزی را به بهره برداران و کشاورزان داشته اند.
بازدار گفت: بیش از ۲۰ هزار تن انواع بذور اصلاح شده یارانه دار که دارای پتانسیل بالایی در تولید هستند، در قالب بیش از هشت رقم آبی، دیم و انواع کودهای ماکرو و میکرو بین کشاورزان توزیع شده است.
وی به افزایش سطح زیر کشت محصول مهم و استراتژیک کلزا در استان اشاره کرد و گفت: تولید کشت مهم و استراتژیک دانه روغنی کلزا در سطح سه هزار و ۴۵۰ هکتار یعنی بیش از هشت برابر سال گذشته زیر کشت رفته و به عنوان یک محصول که نقش مهمی در تناوب تولید محصول در اقتصاد مقاومتی دارد محسوب می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان در مورد کشت جو نیز گفت: بالغ بر ۱۱۰ هزار هکتار جو دیم و پنج هزار هکتار جو آبی در استان کشت شده و روند کاشت روند مطلوبی است.
بازدار ادامه داد: ۷۵ درصد کشت محصولات کشاورزی که در استان انجام می شود دیم و متکی به بارندگی و رحمت الهی بوده، اما در همین راستا اقدامات مطلوبی در مزرعه انجام گرفته تا بتوانیم تنش های رطوبتی را با استفاده از دستگاههای کارنده، بذور، تغذیه مناسب و روشهای مناسب تحقیقی و ترویجی مهار کنیم.
وی با بیان اینکه طی هشت ماه اول سال ۹۵ بالغ بر دو میلیون و ۹۰۰ هزار تن انواع محصولات زراعی، باغی و دامی در استان با ارزش بیش از چهار هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان تولید شده است گفت: این میزان نسبت به کل سال قبل به لحاظ ارزش محصول بیش از ۱۷ درصد و تولید نیز در این هشت ماه نسبت به کل سال قبل ۴ درصد افزایش را نشان می دهد.
نظر شما