احمد امینی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به نقش تعیین کننده زراعت و باغداری در خودکفایی و تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی اظهار داشت:نقش تولید در حصول اهداف تعیین شده در راستای سیاست های اقتصاد مقاومت، غیر قابل انکاراست.
نایب رئیس شورای اسلامی شهرستان ملارد عنوان کرد:ملارد به عنوان یکی از شهرستان های مستعد و توانمند استان تهران در حوزه زراعت و باغداری محسوب می شود که باید با اتخاذ تدابیری موثر و هوشمندانه، ضریب بهره وری از این فعالیت ها بیش از پیش افزایش یابد.
وی افزود:علیرغم توانمندی های متنوع این شهرستان در حوزه مذکور(زراعت و باغداری)، متأسفانه فعالان این عرصه در فرآیند فعالیت های مرتبط با این حوزه و فروش محصولات با مشکلات متعددی مواجه هستند و شرایط به نحوی رقم می خورد که منفعت و سود اصلی از فعالیت های اشاره شده، نصیب دلالان و واسطه ها می شود.
امینی گفت:وقتی باغدار و زارع از فعالیت های مربوطه ضرر و خسارت می بیند، انگیزه ای برای حفظ اراضی زراعی وباغات برای وی باقی نخواهد ماند و به سمت تفکیک، خشک کردن و فروش اراضی زراعی سوق پیدا می کند.
وی افزود:علیرغم مشکلات بسیار در عرصه کشاورزی و باغداری، مالکان اراضی برای کشیدن دیوار و حصار با بوروکراسی پیچیده اداری دست و پنجه نرم می کنند و برای حفظ و حراست از باغات و زمین های کشاورزی، متحمل پرداخت هزینه های سنگین، هنگفت و سرسام آوری می شوند.
نایب رئیس شورای اسلامی شهرستان ملارد عنوان کرد:باید زمینه و بستری فراهم شود تا به موجب آن برآورد و محاسبه هزینه های دریافتی از کشاورزان و باغداران برای حصار کشی، معقولانه و منطقی تعریف شود.
امینی گفت:بازبینی و بازنگری در قوانین حوزه زراعت و باغداری یکی از ضروریات فعلی این حوزه به شمار می رود و امید آن می رود نهادهای فرادستی، مجلس و وزارتخانه متبوع، با اتخاذ تدابیری ویژه، موثر و کارآمد، روند و بستر فعالیت زراعی و کشاورزی را تسهیل کنند.
وی یادآور شد:متأسفانه گاهی شاهده می شود که جهاد کشاورزی مجوز حصار کشی را صادر اما شهرداری وضعیت را دشوار و پیچیده می کند که باید برای برون رفت از چنین موانع و انسدادهایی با همکاری و همگرایی سازنده، جنبه های حمایتی از فعالان حوزه زراعت و باغداری با تقویت و ارتقای هر چه بیشتری همراه شود.
نظر شما