۶ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۴۹

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه:

دولت باید بدهی خود را در حوزه سلامت به استان کرمانشاه بپردازد

دولت باید بدهی خود را در حوزه سلامت به استان کرمانشاه بپردازد

کرمانشاه- رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: دولت همانطور که در بحث راه آهن به استان کرمانشاه بدهکار است در بحث سلامت نیز بدهکار است و موظف است بدهی خود را بپردازد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر حسین کریم امروز شنبه در نشست پروژه‌های درمانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به این مطلب که انسان از بدو تولد تا زمان مرگ با بحث سلامت رو به رو است، اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی استان گستره بسیار بزرگی از ارائه خدمات را دارد و با این حجم مسئولین و نمایندگان استان باید برای رفع مشکلات و پیشرفت امورات دست به دست هم دهند تا رضایتمندی مردم را کسب کنیم.

وی افزود: چالش های بسیاری در این زمینه وجود دارد که باید در رفع این چالش ها همت خود را بکار بگیریم.

کریم در ادامه به اهداف مهم علوم پزشکی اشاره کرد و یادآور شد: اجرای پروژه های اجرایی و درآمد زا باید در راس کارها قرار بگیرد.

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر ۲۵۰ پروژه بزرگ عمرانی زیر ساختی با حداقل امکانات جهت ارائه خدمات به مردم در حال اجراست و با روند خوبی پیش می رود.

وی با تاکید بر ارتقاء حداکثری بهره وری و مدیریت منابع تصریح کرد: در این راستا کشف و هدایت نیروهای توانمند مورد توجه قرار گرفته و افرادی که انتخاب شده اند افراد زبده و کارآمدی هستند.

دکتر کریم در ادامه بیان داشت: با افزایش و ارتقاء کمی و کیفی آموزش و پژوهش طی امسال توانستیم برای اولین بار ۷ رشته تخصصی را در استان راه اندازی کنیم.

وی اظهار داشت: در مجموع تاکنون ۲۲  رشته تخصصی را در استان راه اندازی کردیم و باید از سال ۹۵ به بعد به دنبال رشته های فوق تخصصی و تربیت نیرو در داخل استان باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به این موضوع که در اواخر دولت با چالش هایی روبرو هستیم، افزود: دولت همانطور که در بحث راه آهن به استان کرمانشاه بدهکار است در بحث سلامت نیز بدهکار است و موظف است بدهی خود را بپردازد.

دکتر کریم تاکید کرد: یکی از اخلاقیات بد در استان کرمانشاه منفی گرایی است و شعار "ما نمی‌توانیم" که به یک باور در بین مردم و مسئولین تبدیل شده است.

این مسئول افزود: در همین راستا با تلاش و جدیت دانشگاه علوم پزشکی در صدد تغییر این دیدگاه است و با شعار"ما می توانیم" بدنبال جبران عقب ماندگیها است.

وی با بیان اینکه بسیاری از بیمارستان ها و مراکز درمانی تجهیزات و امکانات فرسوده و ناکارآمدی دارند افزود: طی ۲ سال اخیر توانستیم بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان تجهیزات وارد استان کنیم و تقریبا تجهیزات فرسوده ۷۰ تا ۸۰ درصد نوسازی شده اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همچنین گفت: در بحث توریست درمانی تا کنون ۵ مرکز درمانی توانسته است استانداردهای لازم را کسب کند.

وی اذعان داشت: در بحث پروژه های بین المللی سازی موقعیت استراتژیکی خوبی داریم خصوصا با همجواری کشور عراق که می تواند منبع مناسبی برای جذب دانشجو باشد و توانستیم امسال برای اولین بار دانشجوی عراقی در رشته های دندانپزشکی، پزشکی و... پذیرش کنیم و امید است در آینده از سایر کشورها نیز پذیرش داشته باشیم.

وی در ادامه از احداث پروژه ها در آینده خبر داد و یادآور شد: احداث پروژه ۵۴۰ تخت خوابی و ارتقاء آن به ۷۵۰ و ۱۰۰۰ تخت که در مرحله خاکبرداری است، احداث مرکز جامع سرطان غرب کشور با میزان ۲ هزار میلیارد و اشتغالزایی ۴۷۵ نفر، تکمیل مرکز جامع بیماری زنان در غرب کشور با میزان سرمایه گذاری ۴ هزار میلیارد ریال و اشتغالزایی ۴۰۰ نفر، احداث شهرک سلامت بامیزان سرمایه گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریال و اشتغالزایی ۱۵۰۰ نفر و احداث خوابگاه دانشجویی در دستور کار قرار دارد.

دکتر کریم تقویت اورژانس های بیمارستان طالقانی و امام حسین(ع) را در اولویت دانست و اظهار داشت: در راستای توسعه بیمارستانها سعی می شود طی امسال توسعه بیمارستان های اسلام آباد و پاوه به بهره برداری برسند.

وی خاطر نشان کرد: از چالش های مهم دانشگاه که باعث می شود سرعت عملکرد پایین بیاید چالش های قانونی در خصوص کنترل و نظارت محصولات آرایشی بهداشتی، مکمل های بدن سازی، طب سنتی است که بسیار تهدید کننده برای سلامت جامعه به شمار می رود.

دکتر کریم در پایان از تمامی دستگاه‌های اجرایی و اعضای شورای شهر کرمانشاه خواست که در جهت ارائه خدمات سلامت بیشتر و بهتر به این حوزه کمک کنند.

کد خبر 3834689

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha