به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل قناعتی افزود: خدا را شاکریم که این سنت در منطقه نهادینه شد و حضور علما و روحانیون مثل طبیبان در جامعه مورد نیاز همه آحاد است و خصوصا در بعد معنوی و روحانی تاثیر بسیار زیاد و مطلوبی در جامعه دارد.
وی تصریح کرد: بزرگداشت چنین افرادی، بزرگداشت اسلام و ائمه است چرا که آنها در این مسیر احکام الهی و سنت پیامبر را نشر میدهند و از تمامی انسان و بشریت مواظبت می کنند تا انسان ها از مسیر خداوند تبارک و تعالی خارج نشوند.
قناعتی افزود: این افراد زحمت میکشند تا ما بتوانیم در یک جامعه پاک با این همه هجمه و تهاجم فرهنگی زندگی کنیم و وظیفه ما است که از این زحمات تقدیر و تشکر کنیم و امیدوارم که این برنامه مدلی برای برگزاری چنین مراسمی در سطح پایتخت و کشور از همه روحانیت و علما در هر کسوتی که هستند باشد و از آنان یاد شود.
وی اظهار داشت: در شورای شهر به موضوعات فرهنگی توجه می شود و ۲۰ درصد برنامه ۵ ساله دوم شورا به حوزه فرهنگی شهر تهران با محوریت مسجد در نظر گرفته شده است.
عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: در برنامه ۵ ساله دوم، ساخت و مرمت ۴۰۰ مسجد را در دستور کار قرار دادیم.
وی اظهار کرد: این مساجد از محل بخشی از اعتبارات شهری است که برای شهرداری سیاست گذاری شده و بخش اعظم آن نیز از طریق شورایاریها به دلیل ارتباط خوبشان با بقیه شهروندان است.
قناعتی اضافه کرد: ساخت مساجد جدید را در نقاطی که بی توجهی و یا کم توجهی شده بود و مرمت و نوسازی مساجدی که قدمت بالایی داشتند را در دستور کار قرار دادیم.
وی خاطرنشان کرد: مساجد سنگر انقلاب اسلامی و سنگر اسلام هستند و باید این سنگر را همیشه سرپا نگه داریم.
نظر شما