به گزارش خبرنگار مهر، شهیندخت مولاوردی در آیین بزرگداشت روز دانشجو در جمع دانشجویان ارومیه با بیان اینکه دولت یازدهم عقلانیت و تدبیر را بر دو حوزه سیاست و اقتصاد حاکم کرد اظهارداشت: دولت با کنار گذاشتن روش تزریق مالی ایده ای نوین را در این حوزه ها به شکوفایی رساند.
وی با بیان اینکه دولت تلاش مضاعفی برای حل مشکل رکود می کند که نیازمند برنامه ریزی مدون و طولانی است عنوان کرد: دولت تدبیر و امید با شعار آرامش در سیاست، آسایش در اقتصاد و امنیت در فرهنگ به میدان آمد و به آنها عمل کرد.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه دانشجویان به عنوان وجدان های آگاه و بیدار جامعه هستند، اضافه کرد: نباید این جنبش های دانشجویی ابزاری در دست جناح های سیاسی قرار گیرد.
وی با تاکید بر اینکه دولت برنامه های جامعی برای رفع مشکلات دانشجویان و سمن های موجود دارد، گفت: دانشجویان به عنوان وجدان بیدار جامعه، نقش بسزایی در کاهش آسیب های اجتماعی دارند و در این خصوص باید اهتمام لازم را داشته باشند.
مولاوردی افزود: دولت یازدهم در حالی مسئولیت اداره کشور را بر عهده گرفت که وضعیت نامطلوب اقتصادی، کشور را با بحران های بزرگ مواجه کرده بود ولی این دولت توانست در اوج تحریم ها تورم را تک رقمی کند و مانع رشد تورم شود.
وی اضافه کرد: تکیه دولت تدبیر و امید بر زبان دیپلماسی و محور قراردادن زبان گفت و گو در سیاست خارجی توانست کشور را از سنگین ترین تحریم ها نظیر موارد ذیل فصل هفتم منشور سازمان ملل متحد خارج کند.
مولاوردی با رد اینکه جنبش دانشجویی، جنبشی سیاسی است، ادامه داد: این نوع تلقی، آفتی است که مانع نگاه عمیق جامعه به جایگاه این قشر توانمند و متفکر می شود.
وی گفت: اگر گذشته نه چندان دور را از یاد برده نباشیم، مشاهده میکنیم که در سال ۸۴ دولت نهم همزمان با آغاز سند چشمانداز ۲۰ ساله نظام روی کار آمد اما در پایان دولتهای نهم و دهم و زمانی که کارشناسان بسیاری از شاخصها را ارزیابی کردند، ناکامی و عدم تحقق برنامهها ملموس بود.
مولاوردی افزود: در آن زمان شاهد رشد بیسابقه قیمت نفت بودیم اما در نتیجه تحریمهای ظالمانه و همچنین مدیریت ناکارآمد نرخ تورم از هشت درصد ابتدای دولت نهم به ۴۵ درصد در پایان دولت دهم رسید. اندوخته ارزی صفر، قدرت خرید مردم به ۱.۴ کاهش یافت و اینها به دولت یازدهم به ارث رسید.
وی عملکرد خارجی دولت را مهمترین دستاورد آن خواند و گفت: خروج کشور از بند هفتم شورای بینالملل با تدبیر دولت انجام گرفت که در سایه گفتوگو و مذاکره ایرانی که با مدیریت اشتباه در دنیا منزوی شده بود امروز تبدیل به یک ابرقدرت در منطقه شده است و میتواند حق ملت را از حق از حلقوم ۵+۱ بیرون بکشد.
معاون زنان و امور خانواده رئیس جمهور افزود: برای رونق اقتصادی به۲۰۰میلیارد دلار سرمایهگذاری خارجی در سال نیاز داریم، بنابراین، بخش اعظمی از موفقیتها از مسیر برجام میگذرد و اگر برجام نبود الان سقف آرزوهایمان، برنامه نفت در برابر غذا بود و اگر برجام نبود، صادرات نفت ایران به صفر رسیده بود و دلار قیمتی بالای ۱۰ هزار تومان داشت.
انتقاد از افزایش قدرت های افراطی، رصد امور شخصی دانشجویان، دخالت های غیرقانونی در سخنرانی های مربوط به تشکل های دانشجویی، دخالت نیروی انتظامی در دانشگاه ها، برخورد گشت ارشاد با جوانان، برخورد با اعتراضی دانشجویان در سال ۹۱ به خاطر خشک شدن دریاچه ارومیه، رشد بالای بیکاری و فراموش شدن تدریس زبان ترکی از جمله مطالبی بود که توسط نمایندگان تشکل های دانشجویی مطرح شد.
نظر شما