۱۹ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۲۲

رئیس هیئت امنای کمیسیون حقوق بشر اسلامی منطقه ۲ کشور:

کمیسیون حقوق بشر اسلامی از مشکلات به عنوان اهرم استفاده نمی کند

کمیسیون حقوق بشر اسلامی از مشکلات به عنوان اهرم استفاده نمی کند

شیراز -رئیس هیئت امنای کمیسیون حقوق بشر اسلامی منطقه ۲ کشور گفت: کمیسیون حقوق بشر اسلامی در هیچ زمانی از مسائل به عنوان اهرم برای پیشبرد مسائل و وارد کردن فشار به حاکمیت استفاده نکرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی حسینی ظهر جمعه در نشست خبری با اشاره به فعالیت های کمیسیون حقوق بشر اسلامی در فارس تاکید کرد: این مجموعه به هیچ عنوان سیاسی و یا اینکه زیر مجموعه هیچ بخشی نیست و از همه مهمتر این است که این مجموعه امنیتی نیست.

وی ادامه داد: متاسفانه برخی به دلیل آگاهی اندک به این مجموعه نگاه های امنیتی دارند در حالیکه این کمیسیون کاملا اجتماعی با نگاه های آموزشی و ترویجی است.

رئیس هیئت امنای کمیسیون حقوق بشر اسلامی منطقه ۲ کشور تصریح کرد: این کمیسیون در مسائل قضایی و حقوقی نیز با شرایط خاص ورود می کند و خوشبختانه طی مدت گذشته حدود ۱۰۰ پرونده ورود کرده ایم.

حسینی ادامه داد: در فرآیند حقوقی اگر کمیته تشخیص آراء کمیسیون به این نتیجه رسید که در پرونده‌ای حقی از طرفی تضییع شده  آن را در فضای کاملا تخصصی بررسی کرده و نتیجه را به نهاد و ارگان یا شخص، اعلام می‌کند که البته تاکنون هم این رویه باعث گرفتن تخفیف در مجازات‌هایی شده است.

وی یادآور شد: یکی از مبناهای دولت و قوه قضائیه استفاده از نظرات تخصصی این کمیسیون در اعلامیه‌های جهانی حقوق بشر بوده است.

رئیس هیئت امنای کمیسیون حقوق بشر اسلامی منطقه ۲ کشور تاکید کرد: موضوع کودکان بی‌سرپرست و بد سرپرست از جمله موادی است کع کمیسیون حقوق بشر اسلامی در آن ورود می کند که البته در این راستا مشکلات قانونی نیز وجود دارد.

حسینی تاکید کرد:هیچ زمانی کمیسیون حقوق بشر اسلامی از مسائل به‌عنوان اهرم برای پیشبرد مسائل و وارد کردن فشار به حاکمیت و افراد استفاده نکرده نخواهد کرد. یک مورد هم نمی‌توان پیدا کرد که این کمیسیون قبل از آنکه حقیقت کامل مشخص نشده باشد، ورود کرده باشد.

وی با اشاره به اینکه اطلاعات اندک مردم از قوانین و حتی کمیسیون حقوق بشر اسلامی به دلیل اطلاع رسانی اندک این مجموعه است، گفت: کانون وکلای دادگستری در استان فارس پرونده‌های ارجاعی این کمیسیون را به شکل رایگان، نظر مشورتی داده و بررسی می‌کند که به شکل میانگین ماهیانه ۱۰۰ پرونده در زمینه‌های مختلف به کمیسیون رجوع می‌شود که بعد از بررسی اولیه،‌ مواردی که احراز شود حقی ضایع شده، به آن رسیدگی می‌کند.

رئیس هیئت امنای کمیسیون حقوق بشر اسلامی منطقه ۲ کشور تاکید کرد: راه‌اندازی شبکه مدافعان حقوق بشر در کشور مد نظر است که در این راستا خبرنگاران و رسانه ها می توانند بازویی بسیار قوی برای ما باشند.

حسینی یادآور شد: کمیسیون حقوق بشر اسلامی به هیچ عنوان سیاسی و امنیتی نیست بلکه به طور کامل اجتماعی است.

کد خبر 3845233

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha