۲۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۴:۲۴

معاون استاندار سمنان:

۷۱ طرح توسعه روستایی در استان سمنان اجرا شده است

۷۱ طرح توسعه روستایی در استان سمنان اجرا شده است

سمنان - معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان با بیان اینکه ۷۱ طرح توسعه روستایی در استان اجرا شده است، گفت: ایجاد۷۰۰شغل در این واحدها از سوی کارشناسان پیش بینی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی زندیه وکیلی ظهر سه شنبه در نشست کارگروه توسعه روستایی و عشیاری استانداری سمنان، با بیان اینکه در استان ۷۱ طرح با اعتباری معادل ۵۷ میلیارد و ۴۰۰میلیون تومان ارائه شد که بعد از انجام کارشناسی ۵۲ طرح با نیاز به تسهیلات ۳۶میلیارد و ۶۱۰میلیون تومان برای معرفی به بانک ها آماده شده است، ابراز داشت: این طرح می تواند در توسعه روستاها و ماندگاری روستائیان و جلوگیری از مهاجرت به شهرها بسیار موثر باشد.

وی افزود: طرح های ارائه شده در زمینه های دامپروری، صنایع کوچک، صنایع دستی، طرح های خدماتی و ... تبیین شده است.

معاون استاندار سمنان همچنین گفت: یکی از ویژگی های این طرح ها در استان این است که تسهیلات ویژه ۵۲طرح نسبت به سهم تعیین شده کشوری ۱۶ میلیارد تومان بیشتر خواهد بود که امیدواریم بتوانیم در جذب تمام اعتبارات مورد نیاز عرصه اشتغال زایی روستایی و توسعه عشایری موفق عمل کنیم چرا که اگر همه دستگاه های اجرایی تلاش کنند و ۲۰ میلیارد تومان سهم سمنان از این امر، به طور کامل توزیع شود، استان می تواند ۲۰ میلیارد تومان دیگر سهم کشوری دریافت کند که می تواند مژده خوبی برای روستائیان باشد.

زندیه وکیلی افزود: بر طبق این تفاهم نامه تسهیلات به سرمایه گذاران و روستاییان با سود ۱۸ درصد ارائه می شود که معاونت توسعه روستایی و بنیاد مستضعفان ۱۰ درصد از سود آن را می پردازند لذا این طرح ها می تواند از این جنبه، کمک شایانی به توسعه روستایی استان سمنان کند.

وی بیان داشت: یکی از مطالبات همیشگی روستانشینان استان سمنان توسعه و اشتغال است که امیدواریم با این تصمیمات ماخوذه، بتوانیم بخشی از این مشکلات بحق مردمان اقصی نقاط استان را برطرف کنیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان با بیان اینکه امروز خشکسالی و اشتغال دو مشکل اصلی روستاهای استان است، گفت: امیدواریم ارائه تسهیلات اشتغال زایی بتواند از مهاجرت نیروهای مستعد روستایی به شهرها و تبعات اجتماعی و فرهنگی منفی آن جلوگیری کند.

زندیه وکیلی با بیان اینکه اقتصاد قوی امروز ما به روستاهای قوی نیازمند است، ابراز داشت: نقش آفرینی روستاها در توسعه شهرستانی، استانی و ملی غیر قابل تکذیب است لذا باید برای توسعه و آبادانی روستاها همت کنیم.

وی افزود: روستا نماد مولد بودن است و مولد بودن یکی از اصول اقتصاد مقاومتی نامیده می شود پس باید مسئولان نسبت به مولد بودن و مولد ماندن روستاهای استان اهتمام داشته باشند.

کد خبر 3849422

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha