به گزارش خبرنگار مهر، بعداز ظهر سه شنبه بیست و سوم آذرماه جاری آیین تجلیل از برگزیدگان کشوری مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان با حضور نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و مدیرکل آموزش و پرورش استان، مربیان، معلمان، حافظان و قاریان برگزیده و فعالان حوزه پرورشی و فرهنگی مرتبط با قرآن، عترت و نماز در بیت امام جمعه تبریز برگزار شد.
در این آیین جعفر پاشایی مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی ضمن تبریک هفته وحدت و ولادت نبی مکرم اسلام(ص) با تکیه بر تحولات و تغییرات مدیریت آموزشی شکل گرفته از اواخر سال ۹۲ اظهار داشت:با نظر به نگاه ویژه و توصیه های موکد نماینده ولی فقیه در استان برنامه منسجم و هماهنگی را تدوین کردیم و بر اساس کار جمعی و برنامه ای و تلاش همکاران این مجموعه دقیقا از یازدهم آذر ماه ۹۲ ستادی باعنوان قرآن، عترت و نماز تشکیل دادیم و آمار ارایه شده امروز نتیجه و محصول کار جمعی و برنامه ای این ستاد است.
وی در این راستا آمارحافظان ۵جزء تا کل قرآن را ۱۹۴ نفر در سال تحصیلی۹۳ - ۹۴ خواند و با بیان اینکه این آمار در سال تحصیلی ۹۴-۹۵ به ۲۵۷ نفر رسیده است، باتکیه بر شرکت کنندگان همایش "احلی من الاعسل" ادامه داد: در دهه اول محرم سال ۹۳، ۳ هزار و ۵۰۰، در سال ۹۴ نیز ۴هزار و در سال ۹۵ هم ۵هزار و ۵۰۰ شرکت کننده در این همایش داشته ایم.
پاشایی در همین خصوص با تکیه بر آمار هیئت های مذهبی دانش آموزی و مدرسه ای، تعداد این هیئت ها را ۹۵۰ هیئت در سال ۹۳، هزار و ۶۷ هیئت در سال ۹۴ و هزار و دویست هیئت دانش آموزی در سال جاری خواند و ضمن تبیین رتبه های برتر در مسابقات کشوری ابراز داشت:ما در سال تحصیلی ۹۳- ۹۴ از ۹۴ نفر ۱۹رتبه کشوری و در سال تحصیلی جاری نیز از ۷۵نفر شرکت کننده ۲۲ نفر رتبه کشوری را کسب کرده اند.
وی با تکیه بر آمار شرکت کنندگان مرحله ای قرآن، عترت و نماز، شرکت کنندگان ۹۳ را ۲۴۰هزار نفر، ۵۲۰ هزار نفرخواند و با اشاره به آمار دارالقرآن های فعال در سطح استان ادامه داد: نزدیک به ۲۰ دارالقرآن فعال دانش آموزی در استان داشتیم و هم اکنون این تعداد به ۴۴ باب رسیده است و در این زمینه پیشرفت ۱۰۰درصدی داشته ایم و در حال حاضر چهار نفر از دانش آموزان (دو دانش آموز دختر و دو دانش آموز پسر) ما حتی به مسابقات بین المللی قرآن دعوت شده اند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان در این راستاضمن اشاره به افتتاح ۵۵نمازخانه مدرسه ای ادامه داد:نمازخانه های مدارس ما در شان استان ما نبودند و متاسفانه آن چنان که شایسته مدارس مان باشد مورد توجه واقع نشدند. از این رو تلاش کردیم توجه ویژه ای به نهضت نمازخانه سازی داشته باشیم و در این حوزه با مشارکت خیرین استان در عرض ۹۰ روز نهضت نمازخانه سازی در مدارس پرجمعیت استان را اجرا کردیم و در این خصوص ۲۵نمازخانه دیگر نیز در حال احداث هستند.
پاشایی در پایان باتکیه بر آمار روحانیان و برگزارکنندگان نمازجماعت در مدارس و بیان اینکه تعداد روحانیان برگزارکننده نمازجماعت در مدارس از ۵۵۵ نفر به ۷۸۰ روحانی رسیده است، ادامه داد: درکنار این تعداد روحانی، هزار و ۱۷۵ نفر همکار در سال های تحصیلی پیشین و هزار و ۷۵۰ نفر از همکاران پرورشی در سال تحصیلی جاری نیز در این حوزه فعال هستند.
پاشایی در همین راستا با تکیه بر اجرای طرح پیوند مدرسه و مسجد، آمار اجرای این طرح را ۳۰۰مدرسه در سال ۹۳، ۳۳۱ مدرسه در سال ۹۴ و ۳۵۰ مدرسه استان در سال جاری خواند و گفت: در راستای ارتقای سطح اطلاعات عمومی دانش آموزان نیز در قالب کتاب یار مهربان نیز طرح انتقال کتاب از طریق ۴۰ کامیون را اجرا کردیم و با اجرای این طرح هزار و ۲۰۰کلاس روستایی چندپایه به کتابخانه کلاسی مجهز شدند.
نظر شما