۲۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۱:۲۶

عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف ایران:

روند دریافت مالیات از اصناف تغییر کند

روند دریافت مالیات از اصناف تغییر کند

شیراز – عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف ایران گفت: روند دریافت مالیات از اصناف باید تغییر کند زیرا این مجموعه هیچ انتظاری از دولت ندارند و کاری هم برای آنها انجام نمی شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی اتاق اصناف فارس،  محمود هاشمی در نشست مشترک اتحادیه های صنفی شیراز با مدیر کل امور مالیاتی استان که در اتاق اصناف مرکز استان فارس برگزار شد گفت: امروز باید به پتانسیل قوی که در بخش خصوصی وجود دارد توجه ویژه ای شود چرا که کشاورزی با مشکلات بسیاری رو به رو است و بخش تولید نیز گرفتاری هایی خاص خودش را دارد بنابراین تنها منبع در آمد و کمک به دولت در این زمان اصناف هستند.

وی با بیان اینکه سه میلیون واحد صنفی در کشور وجود دارد ادامه داد: اصناف هیچ توقعی از دولت ندارد و بارش بر دوش خودش است اما در خصوص اخذ مالیات از این بخش خصوصی باید تجدید نظری انجام شود.

رئیس اتاق اصناف مرکز استان فارس با اشاره به اینکه اتاق اصناف فارس برای همکاری با دولت پیشتاز شده است اظهار داشت: در این راستا تعامل بین اتاق اصناف و سازمان امور مالیاتی استان پر رنگ تر از قبل شده که امیدواریم با این تعاملات مشکلات مالیاتی اصناف در استان حل شود.

در ادامه این مراسم نایب رئیس اتاق اصناف مرکز استان فارس نیز گفت: بودجه امسال با افزایش نسبت به سال گذشته ۳۷۰ هزار میلیارد دیده شده همچنین بودجه مالیات امسال ۱۵۷ هزار میلیارد است که از این رقم ۱۱۳ هزار میلیارد آن مربوط به مالیاتهای عمومی و ۴۴  هزار میلیارد هم مربوط به مالیاتهای اسناد خزانه اوراق مشارکت و.. است.

خسرو فروغان با اشاره به افزایش ۱۳ هزار میلیاردی مالیات نسبت به سال گذشته افزود:  این افزایش در حالی است که بازار در رکود است و با توجه به تورمی که در بازار دیده می شود، رکود همچنان باقی است.

وی با بیان اینکه بخش اعظم بودجه کشور از طریق مالیاتهایی که اصناف پرداخت می کنند تامین می شود، گفت: این در حالی است که حدود سی درصد از شرکتها نیز صنفی محسوب می شوند و پروانه کسب دارند اما مالیاتهای آنها جزو اصناف لحاظ نمی شود همچنین که مالیاتهای سرقفلی نیز جزو اصناف محسوب نشده بنابراین آماری که از مالیات اصناف اعلام می شود دقیق نیست.

نایب رئیس اتاق اصناف با بیان این مطلب که در بند "ب"ماده ۱۰۱ برنامه پنجم توسعه آمده است که کارگاه های صنفی شناسایی شوند و واحدهایی که فاقد پروانه هستند تا زمان اخذ پروانه کسب نرخ مالیاتشان تا دو برابر افزایش پیداکند، گفت: امروز شاهد هستیم که افراد زیادی بدون اینکه مالیات و عوارض صنفی را پرداخت کنند در فضای مجازی در حال فعالیت هستند که ضرورت دارد کارگروهی درجهت شناسایی این افراد و اخذ مالیات از آنها تشکیل شود.

فروغان تصریح کرد: اگر با همکاری اصناف این افراد شناسایی شوند بار مالیاتی ۱۱۳ هزار میلیارد تومان که بایستی داده شود کم می شود.
 

کد خبر 3850169

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha