دانشمند برگزيده هفتمين كنگره بين المللي رويان در گفتگو با مهر : دنيا به تكنيك هاي منحصر به فرد پزشكي ايران نيازمند است

دانشمند برگزيده هفتمين كنگره بين المللي رويان در گفتگو با مهر : دنيا به تكنيك هاي منحصر به فرد پزشكي ايران نيازمند است

پروفسور "آدريان ريچارد الاي" از انگلستان يكي از دانشمندان برگزيده هفتمين كنگره بين المللي باروري و ناباروري رويان و دومين كنگره بين المللي سلول هاي بنيادي درخصوص روند پيشرفت دانش پزشكي در ايران گفت: شباهت بسياري در دانش پزشكي ايران با ديگر كشورها وجود دارد.

پروفسور الاي در گفتگو با خبرنگار فناوري مهر با بيان اين مطلب افزود: غربي ها از تكنيك هايي برخوردارند كه اين تكنيك ها از دسترس ايرانيان دور است. از سويي ايرانيان به نمونه هاي خاصي دسترسي دارند كه براي انجام آزمايشات پزشكي مناسب است.

وي برقراري روابط متقابل بين ايران و غرب در زمينه دانش پزشكي را ضروري ارزيابي كرد و گفت: ما نياز به دستيابي به نمونه هاي مذكور براي انجام آزمايشات مختلف داريم كه ايجاد روابط با ايران امكان تحقق اين هدف را فراهم مي سازد.

پروفسور "الاي" با طرح "القاي مرگ برنامه ريزي شده سلولي در اسپرم انساني از طريق انكوباسيون با كلاميديا تراكوماتيس" به عنوان يكي از دانشمندان برگزيده هفتمين كنگره بين المللي باروري و ناباروري رويان و دومين كنگره بين المللي سلول هاي بنيادي انتخاب شد.

وي در اين طرح عنوان كرده كه تا به حال تصور مي شد كه مرگ برنامه ريزي شده سلولي يا آپوپتوزيس در سلول هاي فرد آلوده شده با كلاميديا تراكوماتيس رخ نمي دهد. با اين حال محققان در اين مطالعه از 3 روش متفاوت به اين نتيجه رسيدند كه آلودگي اسپرم انساني با كلاميديا مي تواند به طور مستقيم منجر به مرگ برنامه ريزي شده زودرس در اسپرم شود.

کد خبر 385017

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha