به گزارش خبرنگار مهر، صلاح الدین دلشاد ظهر امروز در دومین روز از نشست ملی خیرین و توسعه اجتماعی با ارائه گزارش نهایی از کارگروه طلاق این نشست اظهار داشت: با وجود قوانین خوبی که در حوزه آموزش به ویژه در زمینه ازدواج در کشور وجود دارد، باز هم ضعفهای بزرگی داریم که باید برطرف شود.
وی عنوان کرد: همچنین نبود سازمان و تشکلهای کافی و کمک کننده در زمینه همسریابی از مشکلات موجود در مسیر ازدواج است زیرا اکنون دیگر شرایط مانند گذشته نیست و بین همسایهها فاصله افتاده و افراد یکدیگر را نمیشناسند و این امر سبب شده تا بسیاری از جوانان امکان معرفی به روشهای سنتی به یکدیگر را نداشته باشند.
دلشاد، اجرایی نشدن برنامه استاد مشاور در دانشگاهها برای ازدواج و آشنایی دانشجویان را نیز از ضعف های بزرگ در حوزه ازدواج دانست.
وی، دین گریزی و عدم توجه به مفاهیم دینی در خانواده ها و عدم توجه به فرزندان طلاق را از عواملی برشمرد که در زندگی مشترک سبب بروز مشکلات جدی و اختلاف میشود و در نهایت می تواند پدیده شوم طلاق را رقم بزند.
دلشاد تصریح کرد: عوامل روحی روانی، ترس و وحشت جوانان از ازدواج را پدیدهای بسیار بد دانست و افزود: مجموعه این عوامل در زندگی مشترک نیز اثرگذار است.
وی، یکی از عوامل طلاق را معاشرت زوجین با رفقای جوان و برگزاری مهمانیهای مختلط دانست و افزود: اگرچه این روزها شاهد ژست های روشنفکری در بسیاری از جوانان و خانواده ها هستیم اما واقعیت این است که این عوامل در بروز پدیده طلاق بسیار اثرگذار بوده است.
دلشاد، توسعه مراکز مشاوره، تسهیل امر ازدواج و همسرگزینی، ترویج ازدواج آسان و ساده، فرهنگ سازی در مورد مسائلی که تاکنون عوامل موثر در طلاق زوجین بوده و ... را از راهکارهای کاهش طلاق در جامعه دانست.
وی تاکید کرد: البته رسانه به ویژه رسانه ملی نیز باید در این زمینه وظیفه خود را به درستی عمل کنند اما تاکنون این اتفاق نیفتاده و ما شاکی هستیم زیرا رسانه ملی در ارائه الگوهای مناسب برای ازدواج آسان کوتاهی کرده است.
نظر شما