به گزارش خبرنگار مهر، علی منتظرالقائم صبح دوشنبه در جمع اصحاب رسانه اظهار کرد: با تاسیس یک شهرداری تمامی ارگانها و سازمانهای خدمات رسان در آن منطقه موظف هستند که تا پنج سال همانند روال کاری قبل از تاسیس شهرداری، به ارائه خدمات خود ادامه دهند تا شهرداری بتواند به بلوغ لازم برای ارائه خدمات برسد، اما متأسفانه تقریبا اکثریت این نهادها بلافاصله با شروع فعالیت شهرداری طرق رود، خدمات خود را قطع کردند یا قیمت های خود را تغییر دادند.
وی افزود: واحد آتش نشانی از مواردی است که علاوه بر اینکه شامل موارد مذکور می شود سال مشخصی نیز ندارد، یعنی تا زمانی که نیاز به خدمات آنها باشد می بایست این خدمات رسانی ادامه یابد و مراکز آتش نشانی که قبلا این منطقه را تحت پوشش قرار می دادند همچنان به کار خود ادامه دهند که خوشبختانه این مهم انجام پذیرفته است.
شهردار طرق رود در ادامه تصریح کرد: با خرید یک دستگاه خودرو آتش نشانی توسط شهرداری طرق رود این انتظار به وجود آمد که دیگر این خدمات میتواند توسط شهرداری انجام پذیرد، اما در اصل تاسیس یک ایستگاه آتش نشانی نیازمند موارد متعددی از جمله دریافت کد آتش نشانی از وزارت کشور است که این مسئله هم نیازمند زیرساخت هایی همچون ساختمان است که با توجه به تامین اعتبار توسط شهرداری، عدم وجود زمین مناسب سد راه ساخت ساختمان آتش نشانی شده است.
وی اضافه کرد: پس از پیگیری های مکرر توانستیم یک خودرو آتش نشانی تهیه کنیم اما هنوز برخی از تجهیزات لازم و ضروری که بسیار پر هزینه نیز هست، را در اختیار نداریم.
منتظرالقائم یادآور شد: برای تامین نیرو مورد نیاز پس از درخواست، وزارت کشور طی یک آزمون سراسری افرادی را گزینش می کند و برای تست بدنی به یک مرکز آموزش آتش نشانی معرفی می شوند که درصورت گذراندن این دوره ها به شهرداری معرفی شده و مشغول بکار می شوند.
وی در پایان تاکید کرد: شهرداری از ابتدای کار، آتش نشانی را در اولویت های اصلی خود قرار داده اما متاسفانه زمین مناسب و همچنین بودجه لازم برای احداث ساختمان از وزارت کشور تامین نشد و تاکنون هیچ آتش نشان آموزش دیده ای نیز در اختیار این شهرداری قرار نگرفته و به اعلام نیاز های شهرداری نیز پاسخی داده نشده است که البته با پیگیری های مکرر، در لیست و نوبت تأمین بودجه بوده ایم و خوشبختانه قول مساعد برای سال آینده داده شده است.
نظر شما