به گزارش خبرگزاري مهر ، بررسي ها نشان داد است افرادي كه از چنين داروهايي استفاده مي كنند 2 برابر ديگران احساسات دشمني و خشم را تجربه مي كنند. از جمله اين گونه داروها مي توان به پاروكستين اشاره نمود كه بر ميزان سروتونين ترشح شده از مغز تاثير مي گذارد.
ممكن است استفاده از اين داروها در برخي افراد تاثير قابل ملاحظه اي نداشته باشد اما بنا برهمين گزارش در مورد نوجوانان عوارض شديدتري دارد.
زيرا ، نوجوانان سنين بحراني احساسات و خشم و عصبانيت هاي زودگذر و شدي را تجربه مي كنند و همين امر موجب تشديد حالات هيجاني شديد آنان شده و در موارد بيشتري منجر به اقدام به خود كشي در آنان مي شود.
چنين داروهايي به طور كلي خشم را در مصرف كنندگان افزايش مي دهد و مانند پمپي عمل مي كند كه احساسات منفي افسردگي را از درون افراد به بيرون و محيط پيرامونشان منتقل مي كند.
محققان دريافته اند كه 65 صدم درصد از افرادي كه از داروهاي اين چنيني استفاده مي كرده اند ، رفتارهاي خشونت آميز از خود بروز داده اند.
در صورتي كه در افراد عادي و بدون مصرف اين داروها ميزان خشونت به طور طبيعي 31 صدم درصد ارزيابي شده است و اين تفاوت قابل ملاحظه است.
به همين علت توصيه مي شود افرادي كه به دلايلي و به دليل تجويز پزشك از داروهاي ضد افسردگي استفاده مي كنند در كنار آن از مشاوره ها و جلسات روان درماني نيز به منظور تعادل بهتر حالات روحي خود بهره جويند.
نظر شما