به گزارش خبرنگار مهر، عبدالعلی علی عسکری رییس رسانه ملی ظهر امروز ۳ دی ماه در حاشیه افتتاح رادیو «نما»ی مراکز استانها که در اهواز انجام شد در پاسخ به پرسشی درباره رویکرد صدا و سیما نسبت به چند صدایی بودن گفت: رویکرد صدا و سیما جناحی نیست و در سازمان صدا و سیما همه کسانی که در خانواده انقلاب هستند، میتوانند صحبت کنند.
وی ادامه داد: ما از این افراد دعوت میکنیم و هماکنون نیروهای متنوع و متکثر در صدا و سیما گفتگو میکنند و این مَشرب ماست.
رییس رسانه ملی درباره حفظ این رویکرد در انتخابات اظهار کرد: ما ستاد انتخابات را راهاندازی کردهایم، جلساتی برگزار و برنامهها تدوین و تنظیم شده است. مقدمات انتخابات در حال فراهم شدن است و البته امیدواریم که این برنامهها در زمان مناسب خودش پیش رود. با این حال ما تلاش میکنیم فضا سیاسی نشود، مگر اسفند ماه که آرامآرام به انتخابات نزدیک میشویم. در آن زمان فضا وارد فاز سیاسی میشود ولی اکنون فضای کار و تلاش است تا دولت بتواند کارش را انجام دهد، مشکلات مردم را رفع و گزارش کار فراهم کند و همین گزارش کار هم میتواند برای موفقیتهای آینده دولت مؤثر باشد.
علی عسکری تصریح کرد: تلاش ما این است فضای جامعه سیاسی نشود تا دولت با دست باز، اقتدار و قدرت وظیفه اجرایی خود را محقق کند و به این ترتیب نتایج زحمات تمام وزارتخانهها را گزارش دهد که مردم در جریان قرار بگیرند و ما بعد از اسفند ماه به تدریج وارد فضای سیاسی میشویم که سعی میکنیم طبق قواعد سازمان، این فضا ایجاد شود.
تلاش ما این است فضای جامعه سیاسی نشود تا دولت با دست باز، اقتدار و قدرت وظیفه اجرایی خود را محقق کند و به این ترتیب نتایج زحمات تمام وزارتخانهها را گزارش دهد که مردم در جریان قرار بگیرند و ما بعد از اسفند ماه به تدریج وارد فضای سیاسی میشویم که سعی میکنیم طبق قواعد سازمان، این فضا ایجاد شودوی در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر درباره رویکرد نامتوازن سازمان صدا و سیما نسبت به دولت که گاهی بیش از اندازه تریبون در اختیارشان قرار میگیرد و گاهی با واکنشهایی در برنامههایی مثل «دورهمی» مواجه است، یادآور شد: رویکرد صدا و سیما نسبت به دولت، نهایت احترام و حمایت است و به آن عمل هم میکنیم. گاهی هم در بعضی برنامههای زنده و یا تولیدی ممکن است جملهای گفته شود و بعضی از آن تلقیای داشته باشند که دیگران ندارند اما حمایت و احترام به همه آحاد مردم، قوا و دولت، رویکرد ماست.
رییس رسانه ملی در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار مهر درباره زمان راهاندازی تلویزیونهای تعاملی و همچنین تنوع محتوای تولیدی این رسانهها برای مخاطب تصریح کرد: زمان راهاندازی آیپی تیوی چندان دور نیست و ان شاءالله به زودی این اتفاق رخ میدهد. قطعاً شما مطالب متفاوتی را در این رسانه میبینید چون هم آیپی تیوی خود سازمان صدا و سیما راهاندازی میشود و هم چند اپراتور خصوصی برای سازمان برنامه ارائه میکنند و به این ترتیب فضای متنوعتر و پرجاذبهتری فراهم میشود.
رییس سازمان صدا و سیما در پایان در پاسخ به مهر درباره سرنوشت مرکز گسترش فیلمنامهنویسی رسانه ملی که در دوره ریاست محمد سرافراز در سازمان ایجاد شده بود، گفت: مرکز گسترش فیلمنامهنویسی رسانه ملی ذیلِ معاونت سیما به کار خود ادامه میدهد و هم امین صدیقی رییس این مرکز و هم دیگران در آن حضور دارند. به هر حال این ساختار باقی میماند و الان هم در حال فعالیت است.
نظر شما