فرج امیدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: هم اکنون در مرز مهران برخی هزینه ها از صادر کنندگان اخذ می شود در حالیکه این موارد در سایر مرزهای رسمی مشاهده نمی شود.
وی افزود: مقامات مرزی کشور عراق در بسیاری موارد تعرفه ها را بطور سلیقه ای در برخی مرزها اعمال و در نقاط دیگر حذف می کنند و امیدواریم با رایزنی مسئولان استان شاهد وحدت رویه در این زمینه باشیم چراکه تعداد زیادی از کامیون های ایرانی در مرز مهران متوقف شده و اجازه ورود به این کشور دریافت نمی کنند.
رئیس اتحادیه صادرکنندگان ایلام یکی از مشکلات صادرکنندگان استان را عدم صدور ویزای تجاری عنوان کرد و یادآور شد: این افراد در بسیاری موارد با ویزای زیارتی تردد می کنند که مشکلاتی را برای رفت و آمد آنان و انجام امور ایجاد می کند، ضمن اینکه اخذ عوارض بر صادرات توسط مقامات محلی ممنوع است ولی در برخی موارد هزینه هایی بدون ضابطه دریافت می شود.
امیدی تاکید کرد: زیرساخت های مرز مهران سال ۸۲ برای ایجاد بازارچه تعریف شده است و در شرایط کنونی به هیچ وجه پاسخگوی این حجم از مبادلات تجاری را نمی دهد که باید نسبت به توسعه امکانات این مرز اقدام شود.
وی اضافه کرد: ۱۷ ارگان در زمینه صادرات نقش دارند که در بسیاری موارد تداخل وظیفه نیز مشاهده می شود که باید تمامی دستگاه ها در زیر یک مجموعه و با مدیریت گمرک فعالیت کنند تا شاهد روان سازی فرآیند صادرات باشیم.
رئیس اتحادیه صادرکنندگان ایلام تامین مالی بنگاه های زودبازده و نقدینگی آنان را از مهم ترین خواسته های صادر کنندگان برای رونق صاردات در کشور و استان عنوان کرد.
نظر شما