۵ دی ۱۳۹۵، ۸:۲۹

معاون سابق دبیر شورای عالی امنیت ملی:

حماسه ۹دی انقلاب سوم/راهبرد رهبری در سال ۸۸رأفت توأم با اقتداربود

حماسه ۹دی انقلاب سوم/راهبرد رهبری در سال ۸۸رأفت توأم با اقتداربود

ورامین- معاون سابق دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: حماسه نهم دی یک واقعه کم نظیر در طول انقلاب اسلامی است و شاید بشود این حماسه را انقلاب سوم نامید.

به گزارش خبرنگار مهر، علی باقری شامگاه شنبه در همایش تا مبارزه هست ما هم هستیم که به مناسبت گرامیداشت یوم الله ۹ دی در گلزار شهدای سید فتح الله شهرستان ورامین برگزار شد، اظهار داشت: برخی مناسبت ها فقط تجدید خاطره نیستند بلکه احیا و تجدید حیات یک واقعه محسوب می شوند که حماسه نهم دی سال از نمونه این مناسبت ها است.

معاون سابق دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به تشابه سه واقعه مهم انقلاب اسلامی ایران افزود: ما وقتی به سیر جریان انقلاب اسلامی نگاه دقیق می کنیم، متوجه می شویم که سه واقعه در انقلاب اسلامی تأثیرگذار بوده اند که حرکت تکاملی و رو به جلو را رقم زدند.

وی با تشریح حوادث تأثیرگذار در انقلاب اسلامی ایران ادامه داد: پیروزی انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن سال ۵۷، تسخیر لانه جاسوسی در ۱۳ آبان ماه سال ۵۸ و نهم دی سال ۸۸ از وقایع تأثیرگذار در انقلاب اسلامی محسوب می شوند.

غیرت دینی مردم به ساحت امام حسین(ع) و امام خمینی(ره) منبع ایجاد حماسه ۹ دی بود

باقری اضافه کرد: با بررسی دقیق این وقایع می بینیم که علت، فرایند، بستر، اهداف و نتایج و دستاوردهای این سه واقعه تأثیرگذار با هم تطابق دارند.

معاون سابق دبیر شورای عالی امنیت ملی متذکر شد: در دو واقعه ۲۲ بهمن سال ۵۷ و ۱۳ آبان سال ۵۸، علت وجودی آن امام راحل بودند و در نهم دی سال ۸۸ نیز آنچه باعث شکل گیری این حادثه شد، توهین به ساحت مقدس امام حسین(ع) در عاشورا و جسارت به تصویر امام راحل بود.

باقری با تشریح منشأ و منبع حماسه نهم دی سال ۸۸ ادامه داد: منبع ایجاد حماسه نهم دی، غیرت دینی مردم به ساحت امام حسین(ع) و امام خمینی(ره) بود.

حضور مردم منفعت طلبان داخلی و دشمنان بیرونی را متعجب کرد

معاون سابق دبیر شورای عالی امنیت ملی نقش مردم را در سه واقعه مهم انقلاب اسلامی بسیار مهم دانست و تأکید کرد: در هر سه حماسه، مردم نقش محوری را ایفا و یکی از نقاط برجسته که منفعت طلبان داخلی و دشمنان بیرونی را متعجب کرد، حضور مردم در صحنه بود.

وی با اشاره به حضور باشکوه مردم در نهم دی سال ۸۸ افزود: مردم در این واقعه به صورت خودجوش در برابر عاملان داخلی و خارجی که تلاش داشتند جریان انقلاب را دچار سستی کنند، یک تنه ایستاد و به میدان آمد.

باقری  متذکر شد: نقش رهبری نیز در این سه حماسه بسیار پررنگ و برجسته بود به طوری که نقش امام راحل در ۲۲ بهمن سال ۵۷ و ۱۳ آبان سال ۵۸ برای جلوگیری از انحراف و حرکت در مسیر درست را نمی توان کتمان کرد.

معاون سابق دبیر شورای عالی امنیت ملی یادآور شد: در حماسه نهم دی نیز رهبری انقلاب به خوبی این روند را مدیریت کردند و راهبرد مقام معظم رهبری، رأفت توأم با اقتدار بود که در برابر فتنه گران داخلی رأفت به خرج دادند و این باعث شد تا مدیریت جریان فتنه از پشتیبانی داخلی محروم شود.

حماسه نهم دی یک واقعه کم نظیر در طول انقلاب اسلامی است

باقری تأکید کرد: رهبری، هوشمندانه در برابر دشمنان خارجی با اقتدار عمل کردند و این امر دشمن را در رسیدن به اهداف خود ناکام گذاشت.

معاون سابق دبیر شورای عالی امنیت ملی متذکر شد: حادثه نهم دی حرکت انقلاب اسلامی را به سمت جلو بیمه کرد و نشان داد که مردم اگر در صحنه باشند، هیچ توطئه ای نتیجه نخواهد داد.

وی افزود: حماسه نهم دی یک واقعه کم نظیر در طول انقلاب اسلامی است و شاید بشود این حماسه را انقلاب سوم دانست، چرا که حماسه نهم دی بسیاری از توطئه های دشمن که از سال ها پیش برنامه ریزی شده بود را نقش بر آب کرد.

کد خبر 3858940

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha