به خبرنگار مهر، محمد امید پیش از ظهر امروز یکشنبه در شورای اشتغال خوزستان اظهار کرد: امسال۹۰ درصد اعتبارات پرداخت تسهیلات را به استان ها ابلاغ کردیم.
وی افزود: امروز مهمترین مسئله کشور اشتغال است و رئیس جمهور و مجلس تلاش برای اشتغالزایی را به عنوان اولویت اول کشور می دانند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد کشور تصریح کرد: در سه سال اخیر با محبت های دولت به امداد، اعتبارات پرداخت تسهیلات را ۵۰ درصد افزایش و خوشبختانه ۸۰ درصد را از صندوق توسعه ملی و بانک ها و ۲۰ درصد را از صندوق خودمان تامین می کنیم.
امید بیان کرد: در شرایط امروز کشور بهترین راه برون رفت از بیکاری، ایجاد مشاغل خانگی است. همچنین سهم اشتغالزایی در مشاغل خرد و خانگی خیلی بیشتر از پروژه های بزرگ است.
وی عنوان کرد: ۱۳۰ هزار فرصت شغلی را سال قبل ایجاد کردیم که ۲۰ درصد کل اشتغالزایی کشور است. مقام اول اشتغالزایی کوچک (خانگی) را طی سال های اخیر کسب کرده ایم.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد کشور گفت: ۱۱۰ هزار خانواری که سال گذشته و ماقبل آن از تسهیلات کمیته امداد استفاده کردند، خودکفا شده و با توانمند شدن از تحت پوشش بودن خارج می شوند. ۸۰ درصد آنها از طریق محل اعتبارات و منابع بانکی و ۲۰ درصد از سایر منابع بود که اگر این خانوارها خارج نمی شدند سالانه ۳۰۰ میلیارد تومان کمک بلاعوض می خواستند.
امید ادامه داد: ۱۶ درصد تولیدات صنایع دستی در کمیته امداد تولید می شود و سال گذشته ۲۰۰ میلیون تومان از کالاهای تولیدی مددجویان را خریداری و حتی صادرات کردیم. چند محموله فرش تولیدی را نیز به خارج از کشور صادر کردیم.
وی تصریح کرد: استعدادسنجی خانواده ها نشان می دهد که نیاز به ۵۰۰ هزار اشتغال خانگی در خانواده امداد وجود دارد.
وی خبر داد: آمار مددجویان طی دو سال اخیر برای اولین بار کاهش پیدا می کند یعنی تا پایان امسال رسما ۱۰ درصد کاهش را داریم و تا قبل از این همیشه بعد از خروج تعدادی هم ورود داشتیم.
برنامه ریزی برای کاهش ۵۰ درصدی مددجویان
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد کشور با اشاره به اینکه برنامه ریزی شده تا سال ۱۴۰۰ آمار مددجویان را ۵۰ درصد کاهش دهیم، گفت: در زمینه اشتغال های گروهی نیز کمیته امداد ورود پیدا کرده و آمادگی دارد تا سرمایه گذاری های لازم را انجام دهد. در شهرک های کشاورزی پیش بینی شده برای خوزستان نیز آمادگی سرمایه گذاری گروهی برای مددجویان داریم.
امید اضافه کرد: جذب اعتبارات در خوزستان امسال ۳۰ درصد افزایش داشته است. خوزستان با وجود حجم بالای خانوارهای تحت پوشش در جذب منابع برای اشتغالزایی نیز رتبه دوم کشور را کسب کرده است.
وی بیان کرد: همه ما نسبت به خوزستان یک تکلیف ملی داریم و اینجا هرچقدر توان داشته باشیم تلاش می کنیم تا خوزستان به جایگاه واقعی خود برسد و محرومیت ایجاد شده در زمان جنگ هرچه سریعتر به صفر برسد.
نظر شما