به گزارش خبرنگار مهر، محمود مهرمحمدی ظهر دوشنبه در نشستی خبری، عنوان کرد: در حال حاضر ۱۰۰ واحد دانشگاهی وابسته به دانشگاه فرهنگیان در کشور وجود دارد که بر اساس استانداردها در این حوزه این میزان باید به ۶۴ پردیس در کشور برسد.
وی با بیان اینکه هر استان باید دو پردیس ویژه آقایان و خانم ها داشته باشد در حالی که توسعه ساختمانی و طولی و عرضی دانشگاه فرهنگیان در دولت قبل و بی رویه انجام شد که در این دولت باید جمع شود، افزود: اعتقاد ما بر این است که در محیط های کوچک که ظرفیت لازم برای پشتیبانی تربیت معلم ندارند، نباید واحد دانشگاهی تاسیس شود در حالی که متاسفانه درحال حاضر ما در برخی از شهرستان ها یک دبیرستان هم نداریم اما یک واحد دانشگاهی فرهنگیان داریم که این مناسب نیست.
مهرمحمدی ادامه داد: همچنین ۲۵ مرکز این دانشگاه که در حال حاضر فعال است تغییر خط کاری خواهند داشت و از واحد دانشگاهی بودن خارج می شوند و در مسیر برگزاری دوره های کوتاه مدت ضمن خدمت به کار گرفته می شوند.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان تحقق اداره با کیفیت تر مراکز دانشگاه فرهنگیان را در گرو تلاش جدی این نهاد آموزشی مهم دانست و افزود: با توسعه بی رویه دانشگاه فرهنگیان مخالفیم و تلاش ما بر محدودیت با کیفیت بالاتر در واحدهای دانشگاه فرهنگیان است.
مهرمحمدی گفت: بر اساس داده های آماری و استنادی و با تعریف دانشجویان برتر به معنای برخورداری از رتبه های زیر هزار کنکور سراسری، ورودی های دانشگاه های فرهنگیان نسبت به بسیاری از دانشگاه های کشور بسیار بهتر است.
وی ادامه داد: انتظار است در استان ها کمک رسانی بهتری برای توسعه این دانشگاه ها شود که یکی از اقدامات کوتاه مدت ما در این زمینه انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه های مادر در استان ها برای تربیت معلمان است.
مهرمحمدی بیان کرد: اکنون ظرفیت دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کشور ۵۰ هزار نفر است که قرار است در سالجاری ۱۰ هزار نفر از طریق کنکور سراسری و ۱۰ هزار نفر از آزمون استخدامی به این دانشگاه وارد شود.
به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس پیش بینی های انجام شده در صورت ایجاد ۷۸ هزار صندلی دردانشگاه فرهنگیان سالانه ۳۴ هزار نیروی جدید به آموزش و پرورش وارد می شود.
نظر شما