۱۲ دی ۱۳۹۵، ۱۳:۰۷

استاندار مازندران:

۲۴۴ واحد تولید مازندران رونق بخشی شدند

۲۴۴ واحد تولید مازندران رونق بخشی شدند

ساری - استاندار مازندران از رونق بخشی و بهبود فعالیت ۲۴۴ واحد تولیدی و اقتصادی در استان خبر داد.

  به گزارش خبرنگار مهر، ربیع فلاح جلودار پیش از ظهر یکشنبه در یازدهمین جشنواره کارآفرینان برتر استان مازندران و تجلیل از هشت کارآفرین برتر استان، اظهار کرد: امروز سالن مملو از جمعیتی است که در طول یکسال فعالیت خود در حوزه اشتغال اینجا گرد هم آمدند تا تقدیر شوند زیرا کارآفرینان جهادگرانی هستند که با علم به همه مشکلات قدم در راهی گذاشتند که خطر پذیری زیادی دارد.

نماینده دولت تدبیر و امید در استان مازندران با اشاره به شعار امسال، گفت: برای تحقق اقتصاد مقاومتی و رونق تولید در استان هم افزایی و پیگیری امور مرتبط در بین دستگاه‌ها در دستور کار قرار گرفت و درعین‌حال ستاد رفع موانع تولید با جدیت تمام پیگیر مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی استان شد.

فلاح جلودار، در ادامه با تاکید بر اینکه ظرفیت‌ها و منابع طبیعی زمینه بسیاری از موفقیت‌ها است، افزود: در مسیر اشتغال و تولید دانایی محوری هم از موارد مهمی است که باید برای رسیدن آن به اهداف سرلوحه کارها قرار گیرد.

وی با بیان اینکه کارآفرینی مسیر خود را از نوآوری طی می‌کند و باید آن را یکی از مؤلفه‌های کارآفرینی بدانیم، تصریح کرد: در بخش‌های مختلف کشاورزی، صنعت و خدمات موضوع مهم فناوری و نوآوری باید مورد توجه قرار گیرد.

استاندار مازندران، اظهار داشت: کشاورزان و تولید کنندگان ما باید با اقداماتی که ریشه در علم و فناوری روز دارد خسارت ناشی از بحران‌ها را در عرصه تولید و کشاورزی کاهش دهند و بر این اساس در موضوع باغداری از گیاهان پایه ای که در مقابل سرما و گرمای زیاد مقاومت دارند استفاده کنند.

فلاح جلودار، بر لزوم بهره گیری از دانش نوین در عرصه‌های مختلف تولیدی تاکید کرد و گفت: کارآفرینان ما باید محصولاتی که قابل رقابت در بازار جهانی باشد تولید کنند زیرا تولیدات منطبق با دانش روز یقیناً در گذر زمان و یا تغییر دولت‌ها از رونق نیفتاده و همواره جایگاه خود را دارد.

استاندار مازندران، با بیان اینکه دولت تدبیر و امید حامی تولید کنندگان و کارآفرینان است، افزود: کلیه اقدامات دولت برای رفع موانع تولید بوده که شامل کاهش بهره بانکی از ۳۶ درصد به ۱۸ درصد و ارائه بسته‌های رونق تولید به استان‌ها بوده است.

فلاح جلودار، با بیان اینکه اکنون قطعات تولید شده در استان به ایتالیا صادر می‌شود، ادامه داد: برای رفع موانع تولید در استان سال گذشته این ستاد حدود ۶۵۰ مصوبه داشت و امسال هم به جد پیگیر مشکلات و موانع واحدهای تولیدی است و اکنون بیش از ۸۵۰ واحد تولیدی استان از بسته حمایت از تولید استفاده کردند.

وی، با شاره به اینکه برجام نقطه عطفی در کشور بوده و پس از آن شاهد اتفاقات خوبی در کشور بودیم، گفت: سیاست دولت در حمایت از کارآفرینان است زیرا آن‌ها افرادی پیشگام در اقتصاد و جهادگرانی هستند که ریسک‌های فراوان را پست سر می‌گذارند.

استاندار مازندران، با اعلام اینکه اشتغال یکی از چالش‌های جدی ما است، گفت: برای پاسخگویی به این مطالبه جوانان تحصیلکرده مازندران اقداماتی را انجام دادیم تا فارغ‌التحصیلان که فاقد مهارت هستند در بخش آی سی تی و آی تی مشغول به کار شوند.

فلاح جلودار ادامه داد: حضور ۱۸ شرکت بزرگ کشور در استان و در قالب تفاهم نامه ای چهار جانبه در حوزه اشتغال پایدار در استان ورود پیدا کردند تا جوانان تحصیلکرده جویای کار استان در این بخش فعال شوند.

وی، در ادامه تقویت فنی و حرفه‌ای را یکی از اقدامات مهمی در راستای اشتغال‌هایی در استان برشمرد و گفت: بر اساس این اولویت بیش از ۷۰ هزار نفر از جامعه هدف آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را فراگرفتند.

نماینده عالی دولت تدبیر و امید در مازندران، با اعلام اینکه سه هزار واحد تولیدی کوچک و متوسط در استان داریم، ادامه داد: معتقدیم برخی از این واحدها که دچار مشکلاتی در ادامه فعالیت هستند نباید راه‌اندازی شود که شامل ۵۰۰ واحد است ولی برای بقیه واحدها اقدامات حمایتی در قالب بسته رونق تولید ارائه‌شده است.

فلاح جلودار، افزود: ۲۴۴ واحد تولیدی استان را بهبود بخشیدیم و البته برخی واحدها هم از حیث انتفاع خارج شدند زیرا سوددهی نداشتند و قابلیت سرمایه‌گذاری ندارند.

وی در بخش دیگر دریا را ظرفیت مهمی برشمرد و افزود: خارج از استفاده تجاری از دریا، می‌توان در بخش‌های تفریحی – توریستی و پرورش ماهی در قفس از این ظرفیت طبیعی استان در مسیر اقتصادی بهره‌مند شد.

استاندار مازندران، ادامه داد: امسال پنج هزار تن در قالب پرورش ماهی در قفس اقدامات اساسی در استان انجام شد و درعین‌حال معتقدیم در بخش شرکت‌های دانش‌بنیان هم بایستی فعال باشیم.

فلاح جلودار، در ادامه خاطرنشان کرد: همه فعالیت‌های ما باید در مسیر دانش‌بنیان باشد تا مراکز رشد هم در دانشگاه‌ها شکل بگیرد.

وی، در پایان گفت: نخستین مرکز فناوری و نوآوری مازندران که دومین مرکز در کشور محسوب می‌شود به‌صورت غیررسمی در مازندران افتتاح شد که اعتبارات و امکانات ویژه‌ای را در اختیار محققان، کارآفرینان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه قرار می‌دهد.

به گزارش مهر؛ در پایان این مراسم از ۸ کارآفرین برتر استان در یازدهمین جشنواره کارآفرینان برتر استان مازندران در بخش‌های صنعت، خدمات، کشاورزی و صنایع تبدیلی در محل سالن اجتماعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان با حضور مسئولین تجلیل شدند.

کد خبر 3865528

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha