به گزارش خبرگزاري مهر، اين اسكنر امواج راديويي با طول موج ميلي متري را كه از سوژه منعكس مي شود مشخص كرده و اين سيگنال ها به يك تصوير دو بعدي انتقال مي يابند. سپس برنامه هاي نرم افزاري رايانه اي آناليزي فوري روي تصوير انجام مي دهند و اشياء مخفي شده شناسايي مي شوند.
بنا بر گزارش "نيوساينتيست"، تشعشعاتي با طول موج ميلي متري به آساني از لباس عبور كرده و جذب موادي ديگر مي شوند و يا از آنها منعكس مي شوند.
اين روش براي شناسايي اسلحه و چاقو و حتي تسليحات غير فلزي همچون چاقوي سراميكي مورد استفاده قرار مي گيرد.
در آزمايشي از افرادي خواسته شد تا در فاصله چند متري مقابل اين اسكنر بايستند. به برخي از اين افراد اسلحه هايي داده شد تا زير لباسشان پنهان كنند. نرم افزار رايانه اي به كار گرفته شده در اين سيستم اسلحه ها را براساس شكل شناسايي كرد و با استفاده از فن پردازش تصوير آماري آن را از بين چند فريم پي در پي دنبال كرد.
به گفته "امانوئل تروكو" يكي از محققان تيم تحقيقاتي دانشگاه "هريوت وات" انگليس، اين تكنيك در مقايسه با ردياب هاي فلزي كه در فرودگاه ها مورد استفاده قرار مي گيرد، مزاياي خاصي دارد. با استفاده از اين اسكنر مي توان اشياء مخفي را بدون نياز به لمس بدن يا برهنه كردن افراد شناسايي كرد. همچنين درصد خطاي اسكنر رايانه اي نسبت به ماموران انساني كمتر است.
نظر شما