۱۹ دی ۱۳۹۵، ۱۷:۳۴

معاون امور عمرانی شهرداری بیرجند:

روستاهای حاشیه شهر بیرجند تعیین تکلیف شوند

روستاهای حاشیه شهر بیرجند تعیین تکلیف شوند

بیرجند-معاون امور عمرانی شهرداری بیرجند با تأکید بر اینکه روستاهای اطراف شهر بیرجند باید هرچه سریعتر تعیین تکلیف شوند، گفت: در حال حاضر بیشتر جمعیت این روستاها خدمات خود را از شهر می گیرند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی عدل بعد از ظهر یکشنبه در سومین کارگروه پیش بینی و پیشگیری از بافت های ناکارآمد ستاد بازآفرینی شهری استان اظهار کرد:در حال حاضر یکی از مشکلات اساسی بیرجند جمعیت سرریزی است که از روستاهای اطراف شهر به آن اضافه شده است.

وی با بیان اینکه افزایش روند مهاجرت طی چند سال گذشته سبب افزایش یکباره جمعیت در روستاهای حاشیه بیرجند شده است، بیان کرد: بیشتر این جمعیت خدمات خود را از شهر می گیرند بدون اینکه عوارضی به شهرداری پرداخت کنند.

معاون عمرانی شهرداری بیرجند با تأکید بر اینکه روستاهای اطراف شهر بیرجند باید هرچه سریعتر تعیین تکلیف شوند، عنوان داشت: اگر قرار است این روستاها منفصل از ناحیه شهر و یا خودشان شهری مجزا یا ناحیه منفصل شهری باشند باید این کار هر چه سریعتر تعیین تکلیف شود.

عدل ادامه داد: در حال حاضر شهرداری بیرجند جمعیت مازاد را بدون دریافت هزینه خدمت رسانی می کند در حالی که دستگاه های مربوطه در روستاها هزینه را از مردم دریافت کرده اند.

مشارکت مردمی یکی از مسائل مهم در نگهداشت جمعیت است

نماینده اداره کل منابع طبیعی خراسان جنوبی نیز در این جلسه با تأکید بر اینکه باید از تجربیات گذشته برای برنامه ریزی بهتر در روستاها استفاده کرد، گفت: در سال های گذشته هزینه های زیادی برای ایجاد زیرساخت های برق، آب و سایر خدمات در روستاها هزینه شده با این وجود نتوانستیم جلوی مهاجرت را بگیریم که باید دلایل آن بررسی شود.

حسن زاده، زرق و برق شهر و نبود اشتغال در روستاها را یکی از دلایل مهاجرت مردم به خصوص جوانان به شهرها عنوان کرد و افزود: در این راستا منابع طبیعی دو پروژه مهم را در روستاها اجرا کرده که سبب نگهداشت جمعیت در روستاها شده است.

وی با اشاره به اینکه اجرای موفق طرح ترسیب کربن یکی از این پروژه ها بود که با مشارکت خود مردم اجرا شد، عنوان داشت: در حال حاضر محصولات و عروسک هایی که توسط شرکت تعاونی روستایی در این پروژه تولید شده است میلیون ها تومان برای روستاییان درآمد زایی داشته و از مهاجرت آن ها جلوگیری کرده است.

نماینده اداره کل منابع طبیعی خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه مشارکت مردمی یکی از مسائل مهم و اساسی در نگهداشت جمعیت روستایی است، بیان داشت: دخالت روستاییان در امور روستا و حمایت دولت یکی از راه هایی است که می تواند از مهاجرت جلوگیری کند.

حسن زاده ادامه داد: اجرای موفق طرح ترسیب کربن در شهرستان سربیشه سبب شد که این طرح در حال حاضر در شهرستان بشرویه نیز اجرایی شود.

کد خبر 3871980

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha