به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا یونسی بعدازظهر دوشنبه در حاشیه کارگروه بانوان و خانواده استان با بیان اینکه برخی شهرهای مازندران مانند کلاردشت در بخش صنعت فرش فعال است، از محمودی، مدیرکل تامین اجتماعی استان خواست تا دربحث راستی آزمایی بیمه قالیبافان این شهر توسط کارشناس بیمه، به طور ویژه اقدامات مربوط صورت گیرد تا حقی از فردی که متخصص در صنعت فرش و بافنده است تضییع نشود.
وی در ادامه به رویکرد دولت در رفع مشکلات مردم در حوزه های سلامت و کاهش هزینه های درمان اشاره کرد و گفت: نگاه دولت در همه بخش ها کم کردن بار مشکلات مردم است بطوریکه در بخش نظام بیمه ای میزان افرادی که تحت پوشش انواع بیمه قرار گرفتند در دولت تدبیر و امید در پس از انقلاب بی نظیر بوده است.
این مسئول در ادامه خاطرنشان کرد: این اقدامات به این معنی نیست که دولت نخواهد صنعتگران را بیمه کند و این محال است.
در ادامه نماینده و کارشناس بخش صنایع دستی استان مازندران ، اظهار کرد: کارشناسی فرش دارم و فردی را در ساری در صنعت فرش می شناسم که با ۵۰ سال سابقه بافندگی و کار در شرایط سخت، به هر دلیلی بیمه او قطع شده است، در حالی که افرادی را می شناسم که بدون داشتن کمترین مهارت در این بخش و اشتغال در فرش ، بیمه قالیبافی دارند.
این کارشناس صنایع دستی مازندران، در ادامه با بیان اینکه سال ۹۰ کارشناسی ها در این بخش اشتباه و به غلط انجام شد، گفت: بیش از ۵ هزار نفر در حوزه صنایع دستی بیمه قالیبافی داشتیم که با سختگیری های انجام شده به چهار هزار و ۹۹۵ نفر رسید که چهار هزار و ۶۲۵ نفر از آنها خانم هستند.
وی ادامه ضمن تاکید بر پیگیری مشکلات بیمه ای در این بخش، گفت: افرادی که تنها دار قالی دارند و یا تفننی کار می کنند بایستی از افرادی که متخصص در بخش فرش هستند و سالها در این حوزه زحمت کشیدند و صنایع دستی آنها در بازارهای جهانی عرضه می شود ، مجزا دیده شوند.
نظر شما