علی اکرم داودی نیا در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این تعداد در قالب ۱۰۱ دوره آموزشی شرکت کرده اند که ۶۴ دوره برای اعضای شعب شورای حل اختلاف شهری و ۳۷ دوره نیز برای اعضای شعب روستایی برگزار شده است.
وی ادامه داد: دوره های آموزشی برگزار شده به میزان ۱۳ هزار و ۸۰۱ نفر ساعت بوده است که باعث آشنایی هرچه بیشتر اعضای شوراهای حل اختلاف شهری و روستایی با قوانین و مقررات مربوطه شده است.
سرپرست شوراهای حل اختلاف استان ایلام اضافه کرد: یک هزار و ۵۴۲ نفر در این دوره ها مشارکت داشته اند که یک هزار و ۲۹۹ نفر مرد و ۲۴۳ نفر نیز زن بوده اند.
داودی نیا تاکید کرد: این دوره ها در زمینه های آشنایی با طبقه بندی مسائل قضایی ، حقوقی و کیفری در امور حسبی ، رسیدگی به درخواست تامین دلیل ، کارگاه آموزش قضات و اعضای شورای حل اختلاف، رسیدگی به دعاوی مطالبه وجه ، آشنایی با قواعد مربوط به کارشناسی ، حقوق شهروندی، انواع دعاوی و نحوه محاسبه هزینه های قانونی ، دادخواست اعسار در شوراهای حل اختلاف و آشنایی با قواعد حاکم بر گواهی و شهادت و ... بوده است.
وی تشکیل شوراهای حل اختلاف را در کاهش ورودی پرونده ها به محاکم قضایی بسیار تعیین کننده دانست و گفت: تقویت شوراهای حل اختلاف و استفاده از ظرفیت بزرگان و ریش سفیدان برای حل و فصل دعاوی مردم علیه یکدیگر به منظور کاهش اطاله دادرسی از اولویت های دستگاه قضایی است.
نظر شما